Ευχαριστίες Αναστασιάδη για τη στήριξη των κυπριακών δικαιωμάτων από τη MED7

Ευχαριστίες Αναστασιάδη για τη στήριξη των κυπριακών δικαιωμάτων από τη MED7

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευχαριστίες για τη στήριξη που έδωσαν οι ηγέτες των χωρών του Ευρωπαϊκού Νότου στα αναφαίρετα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΑΟΖ, αλλά και για την ομόφωνη καταδίκη των τουρκικών παραβιάσεων εξέφρασε, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

«Ευχαριστώ τους ηγέτες της Συνόδου #EUMed7Malta για τη στήριξή τους στο αναφαίρετο δικαίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας να ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα εντός της ΑΟΖ της και για την ομόφωνη καταδίκη της παραβίασης του διεθνούς δικαίου, του δικαίου της θάλασσας από πλευράς Τουρκίας» αναφέρει, μέσω Twitter, ο κ. Αναστασιάδης.

Παρέθεσε επίσης στην ανάρτησή του, αναφορές που σχετίζονται με την Κύπρο, οι οποίες περιλαμβάνονται στην Κοινή Διακήρυξη της Βαλέτα, που υιοθέτησαν το βράδυ της Παρασκευής οι ηγέτες των νοτίων κρατών μελών της ΕΕ, μετά την Σύνοδο Κορυφής των MED7.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή