Ζωή Κωνσταντοπούλου: Το κόμμα του Βαρουφάκη είναι αχταρμάς

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Το κόμμα του Βαρουφάκη είναι αχταρμάς

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αχταρμά» χαρακτήρισε το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, ΜεΡΑ25, η επικεφαλής της «Αλλαγής Πλεύσης», Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχολιάζοντας το ποσοστό του MεΡΑ25 στις ευρωεκλογές.

«Το συγκεκριμένο κόμμα είναι αχταρμάς. Είναι ένα Ποτάμι στη χειρότερη μορφή του. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει», είπε συγκεκριμένα η κα. Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενη στον Γιάνη Βαρουφάκη, η επικεφαλής της «Αλλαγής Πλεύσης» δήλωσε πως «ο ίδιος είναι υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών και έχει μερικούς πρωτοκλασάτους που είναι κατά».

«Πραγματικά, δεν έχει γραμμή σε σχέση με κορυφαία ζητήματα. Γιατί όταν σε κορυφαίο ζήτημα όπως είναι η συμφωνία των Πρεσπών που είσαι υπέρ, εμείς είμαστε κατά, δέχονται να μπαίνουν υποψήφιοι στην πρώτη γραμμή, ενώ έχουν άλλη άποψη καταλαβαίνουμε ότι το κίνητρο δεν είναι ούτε πολιτικό, ούτε αξιακό, είναι άλλου επιπέδου», τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή