Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– «Ανάσα – solo piano» ονομάζεται η αυτοσχεδιαστική παράσταση του συνθέτη μουσικής για το θέατρο και τον κινηματογράφο Θοδωρή Οικονόμου, που παρουσιάζεται στο πλαίσιο του «Ανοίγματος στην πόλη» στον Αρχαιολογικό χώρο της Πνύκας (πλησίον Τηλεσκοπίου Δωρίδη). Στις 10 μ.μ.

– Η Κατερίνα Βρανά και οι Burger Project είναι καλεσμένοι στην «Ταράτσα του Φοίβου Δεληβοριά» στις 8.30 μ.μ. Ιερά Οδός 13-15.

– Εκθεση φωτογραφίας του Νίκου Βατόπουλου με ενσταντανέ από τους δρόμους της πρωτεύουσας, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του «Μικροί δρόμοι της Αθήνας» (εκδ. Μεταίχμιο), στον Πολυχώρο των εκδόσεων. Στις 8 μ.μ. Ιπποκράτους 118.

– Συζήτηση με τη διακεκριμένη Ισραηλινή δημοσιογράφο Ιλάνα Νταγιάν με θέμα «Ισραήλ: Εκλογές και Προκλήσεις» στο βιβλιοπωλείο Ιανός. Στις 11 π.μ. Σταδίου 24.

– Την «Επέλαση των τεράτων» της ελληνικής μυθολογίας στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» έχει ως θέμα το δεκαήμερο θερινής δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά από 5 ετών και άνω. Πειραιώς 254.

– Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Ανάμεσα στο μακριά και στο πιο μακριά» (εκδ. Αγρα) της Αλόης Σιδέρη στο Βιβλιοπωλείο Πλειάδες. Στις 8 μ.μ. Σπ. Μερκούρη 62, Παγκράτι.

– Το «Lord of Dance», ένα μοναδικό σόου χορού και μουσικής που δημιούργησε ο Μάικλ Φλάτλεϊ, επιστρέφει στην Ελλάδα σε μια παράσταση με 100 συντελεστές. Στις 9 μ.μ. Κλειστό γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου, λεωφ. Ποσειδώνος 860.

– Η «Γιαννούλα η Κουλουρού» σε σκηνοθεσία του Γιώργου Παπαγεωργίου, μεταφέρει στη σκηνή της Πειραιώς μια συγκλονιστική ιστορία, που μπορεί και να είναι αληθινή. Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 260.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή