Πρόσωπα της Τετάρτης

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλά νέα για τους φαν της ιστορίας «Αγώνες Πείνας», καθώς όπως ανακοίνωσε ο εκδοτικός οίκος που έχει τα δικαιώματα, ετοιμάζεται νέο βιβλίο που αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2020. Στη νέα ιστορία τής Σούζαν Κόλινς, τα γεγονότα θα τοποθετηθούν χρονικά μερικές δεκαετίες νωρίτερα από τον χρόνο έναρξης των γεγονότων της τριλογίας, η κινηματογραφική μεταφορά της οποίας έγινε μία από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες και έκανε διάσημη την πρωταγωνίστρια Τζένιφερ Λόρενς (φωτ.).

(…) O γαλλικής καταγωγής DJ Guts, παραγωγός και beatmaker, συνεργάτης των Anthony B, Michael Rose και Youssou N’ Dour, έρχεται στην Αθήνα για ένα καλοκαιρινό DJ set το Σάββατο 13 Ιουλίου στην ταράτσα του Gazarte. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό performer, το όνομα του οποίου είναι συνώνυμο εκρηκτικών DJ Set. Σημειώστε την ημερομηνία.

(…) Mπορεί οι δημιουργοί του Game of Thrones να έγιναν αποδέκτες μεγάλης γκρίνιας για την τελευταία σεζόν, αλλά τελικά έφυγαν από την προχθεσινή απονομή MTV Movie & TV Awards, με το βραβείο καλύτερης σειράς. Μεγάλος νικητής της 28ης τελετής ήταν το «Avengers: Endgame» που κέρδισε τα βραβεία καλύτερης ταινίας, καλύτερου ήρωα για τον Iron Man του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και καλύτερου κακού για τον Thanos, τον οποίο υποδύθηκε ο Τζος Μπρόλιν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή