Καιρός: Ξεκίνησαν οι ισχυρές καταιγίδες στην Αττική

Καιρός: Ξεκίνησαν οι ισχυρές καταιγίδες στην Αττική

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τα βόρεια προάστια ξεκίνησαν οι ισχυρές καταιγίδες που αναμένεται να πλήξουν και σήμερα την Αττική. Ήδη στα βόρεια του νομού σημειώνονται βροχοπτώσεις ενώ και στα νότια βρέχει καταρρακτωδώς.

Οι άνεμοι στην Αττική, σύμφωνα με τις προβλέψεις από το Meteo.gr,  θα πνέουν μεταβλητοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 25 έως 31 βαθμούς.

Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα και ενδέχεται σε ορισμένες περιπτώσεις να συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις.

Τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες εκδηλώθηκαν και κατά τη διάρκεια της Τρίτης στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας. Το σύστημα εντοπισμού κεραυνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών «ΖΕΥΣ» κατέγραψε μέχρι τις 20:30 περισσότερους από 6.500 κεραυνούς.

Παράλληλα ισχυρές καταιγίδες που συνοδεύτηκαν από χαλαζόπτωση εκδηλώθηκανστα νότια κυρίως τμήματα της Αττικής και στην πόλη της Αθήνας. Στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και του Σαρωνικού (συμπεριλαμβανομένων περιοχών της Αργολίδας και της Κορινθίας) καταγράφηκαν 560 κεραυνοί.

Καιρός: Ξεκίνησαν οι ισχυρές καταιγίδες στην Αττική-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή