Flashback στη 19η Ιουνίου

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στη 19η Ιουνίου-1

1944. Αμερικανοί στρατιώτες συνωστισμένοι σε σκάφος που κατευθύνεται στις βόρειες ακτές της Γαλλίας, κατά τη διάρκεια της εισβολής των Συμμαχικών δυνάμεων στη Νορμανδία.

Flashback στη 19η Ιουνίου-2

1958. Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Χάρολντ Μακ Μίλαν, εμπνευστής του σχεδίου περί τριπλής συγκυριαρχίας της Κύπρου. To σχέδιο Μακ Μίλαν, γνωστό και ως σχέδιο τριπλής συγκυριαρχίας, προέβλεπε συνεταιρισμό στη διοίκηση της Κύπρου (και σε μελλοντικό χρόνο συγκυριαρχία), Ελλάδας, Τουρκίας και Βρετανίας, ξένο (Βρετανό) κυβερνήτη και δύο ξεχωριστές Βουλές των αντιπροσώπων για τις δύο κοινότητες. Απορρίφθηκε από τον Μακάριο και την Ελλάδα. (AP Photo)

Flashback στη 19η Ιουνίου-3

1987. Μία πολύχρωμη σημαία 300 μέτρων, δημιούργημα του Ιάπωνα καλλιτέχνη Ay-O, κυματίζει στον πύργο του Αϊφελ, ως μέρος της τελετής μνήμης του Γάλλου ζωγράφου Ανρί Ρουσό. (AP Photo/Michel Lipchitz)

Flashback στη 19η Ιουνίου-4

1995. Η Χίλαρι Κλίντον, Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, σε συνάντηση με τη Μητέρα Τερέζα στα εγκαίνια ορφανοτροφείο της Μητέρας Τερέζας. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή