Ανέβασε την προσφορά για Σλούκα ο Ολυμπιακός

Ανέβασε την προσφορά για Σλούκα ο Ολυμπιακός

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κατ’ ιδίαν συζήτηση του Κώστα Σλούκα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την κοινή παρουσία τους στη Φενέρ την επόμενη διετία, που θα γίνει μετά την ολοκλήρωση των τελικών του τουρκικού πρωταθλήματος, θα κρίνει και την απόφαση του Ελληνα διεθνούς παίκτη για το αν θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Κωνσταντινούπολης.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι έτοιμη να προσφέρει τριετές συμβόλαιο (2 συν 1) έναντι 6 εκατ. ευρώ, ενώ σε αναμονή βρίσκεται και ο Ολυμπιακός που φέρεται να βελτίωσε την πρότασή του (5,4 εκατ. για τρία χρόνια).

Στον Παναθηναϊκό η πρόκληση της επιστροφής του στο κολεγιακό πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών (NCAA), όπου εργάστηκε για 32 χρόνια, έπαψε να υφίσταται για τον Ρικ Πιτίνο, όπως δήλωσε ο ίδιος σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στο ESPN και οι πιθανότητες θετικής απάντησής του αυξάνονται.

«Δεν πιστεύω, πλέον, ότι ενδιαφέρεται το κολεγιακό μπάσκετ για εμένα. Πρέπει να είμαι ρεαλιστής. Θέλω να προπονώ και να κερδίζω, να πάρω άλλο ένα πρωτάθλημα. Στον Παναθηναϊκό κερδίσαμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ όταν ανέλαβα την ομάδα εκείνη βρισκόταν εκτός των πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Κάναμε οκτώ νίκες και τα καταφέραμε, αλλά η Ρεάλ ήταν πιο έτοιμη», είπε ο Πιτίνο, που χαρακτήρισε μη σοβαρά τα όσα έγιναν στο πρωτάθλημα της Basket League με την αποχώρηση του Ολυμπιακού.

«Ζητούσα από τους αρμοδίους να μου εξηγήσουν τι συνέβη και έμαθα πως είχαν παράπονα για τη διαιτησία. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Και να σκεφθείτε πως έχουν προπονητή τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος πέρασε από το ΝΒΑ και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς».

• Γραπτή δήλωση, με την οποία αναγνωρίζει την αρχική δυσπιστία και τον προβληματισμό για τη νέα προσπάθεια που θέλει να αρχίσει στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, έκανε ο υποψήφιος επενδυτής Γιώργος Καραμάνος, που τόνισε ότι με την απαιτούμενη ενότητα των φιλάθλων, την αγάπη και το ενδιαφέρον για το «αύριο» της ομάδας μπάσκετ, οι όποιες αμφιβολίες θα διαψευστούν.

• Με αυτοσαρκασμό για την εισήγηση της… δικής του απόλυσης απάντησε ο νέος προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Ετόρε Μεσίνα, σε ερώτηση δημοσιογράφου για την αντίδραση που θα έχει στην επόμενη περίοδο, αν ο σχεδιασμός του δεν αποφέρει τα απαιτούμενα αποτελέσματα της κατάκτησης του τίτλου και της συμμετοχής στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

«Εάν τα πράγματα δεν πάνε καλά στο Μιλάνο, ίσως απολύσω τον Ετόρε Μεσίνα και προσλάβω άλλον προπονητή!» είπε ο Εκτορας στην παρουσίασή του, ενώ χαρακτήρισε «οικογενειακό θέμα» το «διαζύγιο» των Σαν Αντόνιο Σπερς και του Κοουάι Λέοναρντ που στέφθηκε πρωταθλητής στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, με τους Τορόντο Ράπτορς. Παράλληλα, η παραμονή του Αμερικανού γκαρντ Μάικ Τζέιμς στο Μιλάνο είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή