Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το τηλεοπτικό βραβείο Murrow για το καλύτερο εξελισσόμενο ρεπορτάζ τιμήθηκε ο κεντρικός ανταποκριτής διεθνών ειδήσεων του NBC Ρίτσαρντ Εγκελ (φωτ.), με αφορμή την εντατική έρευνά του για την ανάμειξη του Κρεμλίνου σε πληθώρα εκλογικών διαδικασιών παγκοσμίως. Ο χαρισματικός δημοσιογράφος έχει κερδίσει δεκάδες βραβεία για την πολυετή προσφορά του στη δημοσιογραφία, καθώς έχει ζήσει δύο δεκαετίες στη Μέση Ανατολή καλύπτοντας μερικά από τα πιο κοσμοϊστορικά γεγονότα της περιοχής όπως ο πόλεμος στο Ιράκ, η Αραβική Ανοιξη και ο συριακός εμφύλιος.

(…) Η επιτυχία ανοίγει πόρτες. Ο Νικολάι Κόστερ Βαλντάου, ο Δανός ηθοποιός τον οποίο γνωρίσαμε από τη σειρά «Game of Thrones» στον ρόλο του Τζέιμι Λάνιστερ, θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Gone Hollywood» μαζί με άλλους γνωστούς ηθοποιούς. Η σειρά, που διαδραματίζεται το 1980, πραγματεύεται την ιστορία μιας ομάδας που αποχωρεί από την εταιρεία κυνηγών ταλέντων στην οποία εργάζεται για να δημιουργήσει τη δική της, η οποία τελικώς φθάνει στην κορυφή της αγοράς.

(…) Ο Τζον Μαυρουδής, ένας από τους πιο επιδραστικούς σύγχρονους γραφίστες, υπογράφει τα πόστερ του επετειακού 60ού Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Ο Ελληνοαμερικανός καλλιτέχνης, ο οποίος στέλνει αιχμηρά πολιτικά μηνύματα μέσω της ποπ αισθητικής, απέκτησε διεθνή φήμη κυρίως χάρη στο εξώφυλλό του για το περιοδικό TIME, στο οποίο απεικόνιζε την Κριστίν Μπλάζεϊ Φορντ, την 51χρονη καθηγήτρια πανεπιστημίου, που κατηγόρησε τον υποψήφιο του Ντόναλντ Τραμπ για το Ανώτατο Δικαστήριο, Μπρετ Κάβανο, για σεξουαλική επίθεση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή