Εξοφλήσεις και ανανεώσεις στον Παναθηναϊκό

Εξοφλήσεις και ανανεώσεις στον Παναθηναϊκό

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά ένα μεγάλο διάστημα νηνεμίας, άρχισαν να φουσκώνουν ξανά τα πανιά του Παναθηναϊκού για να τον οδηγήσουν, όσο πιο καλοτάξιδα γίνεται, στην αφετηρία της κούρσας για το επόμενο πρωτάθλημα!

Η αρχή έγινε με την εξόφληση των ξένων παικτών της δόσης Φεβρουαρίου και η συνέχεια δόθηκε με την ανακοίνωση της κατ’ αρχήν συμφωνίας για τις επεκτάσεις των συμβολαίων του Φάνη Μαυρομμάτη και του Δημήτρη Εμμανουηλίδη, όπως και την ανανέωση του συμβολαίου του Βαγγέλη Θεοχάρη. Οι δύο πρώτοι αναμένεται να υπογράψουν πριν από την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και ο τρίτος μέχρι το 2021. Πρόκειται, δηλαδή, περί συμφωνίας για ακόμη δύο χρόνια σε σχέση με τα υπάρχοντα συμβόλαια.

Σε καλό δρόμο, χωρίς να υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο προς το παρόν, είναι και η υπόθεση του Εμάνουελ Ινσούα, ενώ πιο πολλά εμπόδια, όχι αξεπέραστα όμως, υπάρχουν με τις περιπτώσεις του Γιάννη Μπουζούκη και του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Τα συμβόλαιά τους λήγουν το επόμενο καλοκαίρι και θα χρειαστεί ένας ακόμη κύκλος επαφών για να επέλθει συμφωνία επέκτασής τους για δύο ή τρία ακόμα χρόνια. Αργότερα θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις και με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, το συμβόλαιο του οποίου λήγει σε ενάμιση μήνα.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε και μία εκκρεμότητα σχεδόν τεσσάρων μηνών, με την κατάθεση στους λογαριασμούς των ξένων παικτών του υπόλοιπου της δόσης Φεβρουαρίου. Οι Ελληνες είχαν εξοφληθεί νωρίτερα, οπότε απομένει πλέον για να κλείσει όλη η περασμένη περίοδος η καταβολή της δόσης Μαΐου, που είναι και η τελευταία για το 2018-19. Τις επόμενες 2-3 εβδομάδες αναμένεται μια ένεση ρευστότητας από τον Γιάννη Αλαφούζο μέσω της τρέχουσας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, οπότε μέσα στον Ιούλιο αναμένεται να κλείσει κι αυτή η εκκρεμότητα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή