Κυρ. Μητσοτάκης: Στόχος να βαφτεί όλη η Κρήτη γαλάζια

Κυρ. Μητσοτάκης: Στόχος να βαφτεί όλη η Κρήτη γαλάζια

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάλεσμα συσπείρωσης και διαμόρφωσης μιας νέας πορείας από τις 8 Ιουλίου για τη χώρα, έστειλε από το εκλογικό κέντρο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, όπου βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που πραγματοποιεί από το πρωί επίσκεψη στο Ηράκλειο.

«Η κάλπη της 26ης Μαΐου και η μεγάλη πολιτική νίκη, άνοιξε το δρόμο για την 7η Ιουλίου. Όμως η κάλπη δεν είναι γεμάτη, πρέπει ξανά να γεμίσει με γαλάζια ψηφοδέλτια και γι΄ αυτο το λόγο τις 15 μέρες που μένουν για τις εκλογές, δεν εφησυχάζουμε. Εισπράττω τον παλμό της νίκης και αυτόν μεταφέρω εδώ στην Κρήτη για την οποία έχω μεγάλη προσδοκία και έχω θέσει ψηλά τον πήχη. Θέλω ολόκληρη η Κρήτη να βαφτεί γαλάζια και να εκλέξουμε 10 βουλευτές», τόνισε.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ λέγοντας ότι αποτυπώνουν την στόχευση της διεύρυνσης και της ανανέωσης:

«Ήρθαν και έρχονται κοντά μας άνθρωποι από άλλους χώρους. Συμπολίτες που είναι πρώτη φορά μαζί μας γιατί αναγνωρίζουν ότι είμαστε η μόνη μεγάλη δύναμη με τη δυνατότητα να διασφαλίσουμε στους πολίτες καλύτερη ζωή. Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές σε όσους θέλουν να έρθουν στην πολιτική μας οικογένεια».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στο πρόγραμμα που παρουσίασε χθες, είπε ότι θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα και στόχος είναι από τη μια άκρη στην άλλη της χώρας ο κόσμος να μάθει το αναπτυξιακό σχέδιο της Ν.Δ.

«Έχουμε εμπιστοσύνη στην ωριμότητα της ελληνικής κοινωνίας και το μήνυμα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής, έρχεται από παντού. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να καταμετρηθεί και το τελευταίο ψηφοδέλτιο μέσα στην κάλπη, για να μπορέσουμε το βράδυ της 7ης Ιουλίου να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη χαραυγή μιας νέας Ελλάδας» είπε ο κ. Μητσοτακης που ζήτησε από τους πολίτες ισχυρή εντολή.

«Θα είμαστε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων την επόμενη μέρα. Θα δουλέψουμε σκληρά και αποφασιστικά, αλλά για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το σχέδιο μας χρειαζόμαστε ισχυρή εντολή. Από εδώ, το Ηράκλειο και την Κρήτη κάνω προσωπική έκκληση να με εμπιστευτείτε και να οδηγήσουμε την Κρήτη και όλη την Ελλάδα στην ανάπτυξη», τόνισε συμπληρώνοντας ότι μεγάλη του προσδοκία και στόχος είναι το νησί να βαφτεί γαλάζιο, «κάτι που δεν είχε γίνει ούτε το 1990 στη μεγάλη, τότε, πολιτική νίκη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».

Στο εκλογικό κέντρο του κόμματος τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκαν θερμά στελέχη και μέλη του της ΝΔ, ενώ ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βαγγελης Καρκανάκης, υποδέχθηκε τον πρόεδρο της Ν.Δ λέγοντας:

«Είναι μεγάλη μας χαρά που σας υποδεχόμαστε τελευταία φορά ως αρχηγό της αντιπολίτευσης, αφού την επόμενη φορά η υποδοχή μας θα είναι σε εσάς ως πρωθυπουργό».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή