Η Mazda στην ελληνική αγορά

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο όμιλος Συγγελίδη αναπτύσσεται συνεχώς και στο πλαίσιο αυτής της δυναμικής ανάπτυξης, εγκαινιάστηκε η λειτουργία του επίσημου σημείου πώλησης των μοντέλων MAZDA στην ελληνική αγορά.

Στα εγκαίνια της MAZDA Autoone παρευρέθησαν φίλοι και συνεργάτες οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα εποχή MAZDA, να ξεναγηθούν στο νέο κατάστημα και να διασκεδάσουν στο πάρτι που ακολούθησε. Την εκδήλωση, μεταξύ άλλων, τίμησαν με την παρουσία τους ο πρέσβης της Ιαπωνίας Yasuhiro Shimizu, η εμπορική ακόλουθος της ιαπωνικής πρεσβείας Yukiko Fujisawa, ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου καθώς και ο David McGonigle, regional director Mazda Central & South East Europe.

Η Mazda στην ελληνική αγορά-1

Ο κ. Πολυχρόνης Συγγελίδης, ο πρέσβης της Ιαπωνίας κ. Yasuhiro Shimizu, ο κ. David McGonigle (regional director Mazda Central & South East Europe), o κ. Γιάννης Συγγελίδης και ο κ. Γιώργος Συγγελίδης στα εγκαίνια της MAZDA Autoone. 

Η ολοκληρωμένη υπερσύγχρονη μονάδα-πρότυπο της MAZDA Autoone (λεωφ. Βουλιαγμένης 88, Γλυφάδα) συνολικής έκτασης 2.100 τ.μ. έχει ως πρωταρχικό στόχο τη διαρκή και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών μετά την πώληση. Πρόκειται για την πρώτη έκθεση-πρότυπο στην Ευρώπη που υιοθετεί τη νέα εταιρική ταυτότητα της MAZDA. 

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά και να οδηγήσουν όλη την ευρωπαϊκή σειρά μοντέλων της ιαπωνικής εταιρείας, ξεκινώντας από το Mazda 2 (ξεκινάει από 13.719 ευρώ), το ολοκαίνουργιο Mazda 3 (από 25.290 ευρώ), το Mazda 6 (από 34.490 ευρώ), το Mazda CX-3 (από 19.060 ευρώ), το Mazda CX-5 (από 27.705 ευρώ) και το εμβληματικό Mazda MX-5 (από 24.997 ευρώ). Ολα τα αυτοκίνητα χαρακτηρίζονται από τη σχεδιαστική γλώσσα ΚODO: Soul of Motion, τεχνολογίες SKYACTIV και πλήρη γκάμα συστημάτων ασφαλείας i-ACTIVSENSE safety.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή