Δέκα λεπτά για… τέσσερα χρόνια ο Φορτούνης

Δέκα λεπτά για… τέσσερα χρόνια ο Φορτούνης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόλις δέκα λεπτά χρειάστηκε ο Κώστας Φορτούνης για να πάρει μια απόφαση ζωής. Τόσο όσο διήρκεσε –όπως ο ίδιος αποκάλυψε– η συζήτηση που είχε με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, πριν πει το «ναι» στην πρόταση ανανέωσης που του έγινε.

Χθες, ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» έβαλε την υπογραφή του στο νέο τετραετές συμβόλαιο, το οποίο τον καθιστά τον πλέον ακριβοπληρωμένο Ελληνα παίκτη, με απολαβές περίπου 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Λίγη ώρα αργότερα, ο 26χρονος μέσος βρέθηκε στο αεροδρόμιο, για να αναχωρήσει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού για την Πολωνία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οπως ήταν φυσικό, ο Φορτούνης ήταν το… τιμώμενο πρόσωπο. «Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε αυτό που ήθελα. Δεν είναι μόνο τα συμβόλαια, άλλα η επιθυμία που είχα από την αρχή για να μείνω και να συνεχίσω στον Ολυμπιακό», τόνισε και προσέθεσε: «Αυτό που έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο ήταν η στάση του κ. Μαρινάκη και το ραντεβού που είχαμε πριν από λίγες μέρες. Μέσα σε δέκα λεπτά συμφωνήσαμε, έχουμε εξαιρετικές σχέσεις».

Από κει και πέρα, το «ναυάγιο» στην υπόθεση Σεμέδο αναγκάζει τον Ολυμπιακό να στραφεί σε άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας του, με το όνομα του Σκτρελ να είναι ξανά στο προσκήνιο. Παράλληλα φαίνεται να προτάθηκε και ο Ζοσουέ Σα, που ανήκει στην Αντερλεχτ, αλλά αγωνίστηκε δανεικός στην Κασίμπασα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή