Πρόσωπα της Τρίτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H σκηνοθέτις από την Αργεντινή Λουκρέσια Μαρτέλ (φωτ.) θα είναι η πρόεδρος της επιτροπής του φετινού 76ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Βενετίας (28/8-7/9). Η Μαρτέλ, γνωστή από ταινίες όπως το ιδιαίτερο «Γυναίκα χωρίς κεφάλι» αλλά και το πιο πρόσφατο και πολυβραβευμένο «Zama», θα προεδρεύσει σε ένα φεστιβάλ το οποίο αναμένεται, όπως και πέρυσι, να αποτελέσει βασική βιτρίνα για τα φιλμ που θα ξεχωρίσουν και στην ακόλουθη οσκαρική κούρσα.

(…) Προχωράει η παραγωγή της πολυαναμενόμενης τηλεοπτικής μεταφοράς του κλασικού μυθιστορήματος του Αλντους Χάξλεϊ, «Brave New World», και όπως έγινε γνωστό χθες μία εκ των πρωταγωνιστών θα είναι η Ντέμι Μουρ. Η Αμερικανίδα ηθοποιός θα υποδυθεί συγκεκριμένα τη Λίντα, μητέρα του πρωταγωνιστή Τζον, τον οποίο θα ενσαρκώσει o ήρωας του «Solo», Αλντεν Ερενραϊχ. Το σύνολο της πλοκής του βιβλίου αναμένεται να καλυφθεί σε δέκα επεισόδια.

(…) Οι πρόσφατοι τελικοί του NBA, τους οποίους όχι απλώς παρακολούθησε από την πρώτη σειρά αλλά έγινε και… πρωταγωνιστής τους, φαίνεται πως υπήρξαν πηγή έμπνευσης για τον Drake. Ο διάσημος Αμερικανός ράπερ, ο οποίος είναι φανατικός υποστηρικτής των φετινών πρωταθλητών Toronto Raptors, κυκλοφόρησε δύο νέα τραγούδια («Omerta», «Money in the Grave») αφιερωμένα στο κατόρθωμα της ομάδας του, που χάρισε τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του Καναδά. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή