Ανακοίνωση του υπ. Δικαιοσύνης για τα επεισόδια στις φυλακές Κορυδαλλού

Ανακοίνωση του υπ. Δικαιοσύνης για τα επεισόδια στις φυλακές Κορυδαλλού

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς βιαιοπραγίες και εκτεταμένες συμπλοκές έληξαν τα επεισόδια στις φυλακές Κορυδαλλού, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, που επιβεβαιώνει το γεγονός ότι κρατούμενοι από δύο πτέρυγες Β και Ε συνεπλάκησαν, δεν υπήρξαν βιαιοπραγίες και εκτεταμένες συμπλοκές.

Παράλληλα όπως τονίζεται από το υπουργείο Δικαιοσύνης ασφαλίστηκαν οι πτέρυγες και με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας οι κρατούμενοι εισήλθαν στα κελιά τους και αποκαταστάθηκε η λειτουργία στη φυλακή.

Ωστόσο, η ανακοίνωση του υπουργείου εκδόθηκε ώρες μετά την ύπαρξη των επεισοδίων στις φυλακές Κορυδαλλού, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι διαξάγονται έρευνες για την ύπαρξη αυτοσχέδιων μαχαιριών και άλλων απαγορευμένων αντικειμένων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης:

Αναταραχή υπήρξε σήμερα το πρωί ανάμεσα σε κρατουμένους δύο πτερύγων (Β΄ και Ε΄) του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού – Ι, χωρίς ωστόσο να σημειωθούν βιαιοπραγίες ή εκτεταμένες συμπλοκές.

Αφού ασφαλίστηκαν οι πτέρυγες, με τη συνδρομή δύναμης της Ελληνικής Αστυνομίας, οι κρατούμενοι εισήλθαν στα κελιά τους και αποκαταστάθηκε πλήρως η εύρυθμη λειτουργία του Καταστήματος. Διεξάγονται έρευνες στους χώρους των πτερύγων για πιθανά απαγορευμένα αντικείμενα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή