Λαμπερά εγκαίνια της μπουτίκ CHOPARD στο Λονδίνο

Λαμπερά εγκαίνια της μπουτίκ CHOPARD στο Λονδίνο

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο οίκος Chopard άνοιξε και πάλι τις πύλες της ανακαινισμένης πλέον μπουτίκ του στην περίφημη Bond Street της βρετανικής πρωτεύουσας. Σε ένα χώρο μεγαλύτερο από πριν και ανανεωμένο σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον ώστε να απηχεί το «Journey to Sustainable Luxury» και τη φιλοσοφία της Chopard για έναν βιώσιμο πλανήτη. Ως γνωστόν, από το 2018 η Chopard δεσμεύτηκε να χρησιμοποιεί αποκλειστικά ηθικής προέλευσης χρυσό σε όλες τις δημιουργίες ρολογιών και κοσμημάτων της.

Λαμπερά εγκαίνια της μπουτίκ CHOPARD στο Λονδίνο-1
Λαμπερά εγκαίνια της μπουτίκ CHOPARD στο Λονδίνο-2

Το διάσημο μοντέλο και μούσα της Chopard, Petra Nemcova, στα εγκαίνια της μπουτίκ στο Λονδίνο.

Λαμπερά εγκαίνια της μπουτίκ CHOPARD στο Λονδίνο-3

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Colin Firth επέλεξε για την περίσταση ένα CHOPARD L.U.C Twist QF από λευκό χρυσό 18Κ.

Λαμπερά εγκαίνια της μπουτίκ CHOPARD στο Λονδίνο-4

O ηθοποιός James Norton φόρεσε ένα CHOPARD L.U.C XPS 1860 με κάσα από ροζ χρυσό 18Κ.

Λαμπερά εγκαίνια της μπουτίκ CHOPARD στο Λονδίνο-5

Η νέα flagship μπουτίκ είναι η μεγαλύτερη από τις περίπου 160 μπουτίκ του ελβετικού οίκου που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο. Διακοσμημένη με μία διακριτική πολυτέλεια που παραπέμπει σε φιλόξενη οικογενειακή κατοικία ή σε ιδιωτική λέσχη, υποδέχεται το κοινό και το κάνει να νιώθει πραγματικά σαν στο σπίτι του. Η μπουτίκ Chopard βρίσκεται στην καρδιά του Mayfair, στον αριθμό 12-13 της Bond Street.

Λαμπερά εγκαίνια της μπουτίκ CHOPARD στο Λονδίνο-6

«Το Λονδίνο βρισκόταν πάντοτε στην καρδιά μας, όχι μόνο επειδή προσελκύει ένα διεθνές πελατολόγιο με ιδιαίτερη προτίμηση στις πολυτελείς δημιουργίες, αλλά επίσης γιατί βρίσκεται στο σταυροδρόμι αρκετών καλλιτεχνικών ρευμάτων που αποτελούν πηγή έμπνευσης για τη δημιουργικότητά μας», δηλώνει η Caroline Scheufele, συμπρόεδρος και καλλιτεχνική διευθύντρια της Chopard.

Λαμπερά εγκαίνια της μπουτίκ CHOPARD στο Λονδίνο-7

Η Caroline Scheufele μαζί με την εμπνεύστρια της Eco-Age, Livia Firth, και την ηθοποιό Julianne Moore,όλες με βαρύτιμες δημιουργίες του οίκου Chopard.

 

Το ρολόι του Λεοντόκαρδου

Λαμπερά εγκαίνια της μπουτίκ CHOPARD στο Λονδίνο-8

Με αφορμή τα εγκαίνια της ανακαινισμένης μπουτίκ, η Chopard παρουσίασε μία εξαιρετικά σπάνια έκδοση του υπέρλεπτου μοντέλου της L.U.C XPS 1860, η οποία διατίθεται αποκλειστικά στις μπουτίκ του Ηνωμένου Βασιλείου. Πρόκειται για το L.U.C XPS 1860 Officer Royal Arms of England, ένα ιδιαίτερο ρολόι με ανοιγόμενο καπάκι στο πίσω μέρος της κάσας, το οποίο στην εσωτερική του πλευρά φέρει χαραγμένο τον θυρεό με το Λιοντάρι της Αγγλίας.

Λαμπερά εγκαίνια της μπουτίκ CHOPARD στο Λονδίνο-9

Με διάμετρο 40 mm και πάχος μόλις 7 mm, η κάσα του είναι φτιαγμένη από λευκό χρυσό 18Κ και φιλοξενεί έναν state-of-the-art αυτόματο μηχανισμό L.U.C 96.01-L με πιστοποίηση χρονομέτρου από το COSC, άψογο φινίρισμα και τεχνολογία Twin της Chopard με δύο βαρέλια που εξασφαλίζουν 65 ώρες ενεργειακής αυτονομίας. Πρόκειται για limited edition 8 μόλις κομματιών, η οποία επιπλέον φέρει την περίφημη Σφραγίδα Ποιότητας της Γενεύης.

Λαμπερά εγκαίνια της μπουτίκ CHOPARD στο Λονδίνο-10

Περισσότερες πληροφορίες για τη Chopard εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή