Χαμογέλασαν τελευταίες Ουρουγουάη και Παραγουάη

Χαμογέλασαν τελευταίες Ουρουγουάη και Παραγουάη

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ουρουγουάη και Παραγουάη ήταν οι κερδισμένες της τελευταίας αγωνιστικής του γ΄ ομίλου του Κόπα Αμέρικα χθες τα ξημερώματα, αφού η μεν Ουρουγουάη κατέβαλε την κάτοχο Χιλή με 1-0, με γκολ του Εντινσον Καβάνι και τερμάτισε πρώτη στον όμιλο, ενώ Ιαπωνία και Ισημερινός αλληλοεξουδετερώθηκαν (1-1), με το τελευταίο εισιτήριο της οκτάδας να πηγαίνει στους Παραγουανούς, που είχαν ίσους βαθμούς αλλά καλύτερο συντελεστή τερμάτων από την Ιαπωνία στον δικό τους όμιλο.

Η νίκη της Ουρουγουάης τη φέρνει αντιμέτωπη το Σάββατο με το Περού, ενώ η Χιλή θα αντιμετωπίσει μεθαύριο την Κολομβία, τη μόνη που έχει μόνο νίκες ώς τώρα. Οσο για την Παραγουάη, ετοιμάζεται για τον αυριανό προημιτελικό με τη Βραζιλία.

Ο Καβάνι πήρε με το γκολ του εκδίκηση από τον αμυντικό της Χιλής, Γονσάλο Χάρα, τέσσερα χρόνια μετά: Στο Κόπα Αμέρικα του 2015 ο ιδιόρρυθμος Χιλιανός προέβη σε σεξιστική χειρονομία προς τον Καβάνι και ο Ουρουγουανός αντέδρασε, με κόστος μια κόκκινη κάρτα. Χθες, ο άσος της Παρί πήρε το αίμα του πίσω, αφού άφησε… βιδωμένο στο έδαφος τον Χάρα που τον μάρκαρε, ενώ ο ίδιος σηκώθηκε για να στείλει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

Ωστόσο, την παράσταση έκλεψε ξανά ο Χάρα με άλλον τρόπο: Πέντε λεπτά πριν από το μοναδικό γκολ στο «Μαρακανά», όρμησε στον αγωνιστικό χώρο ένας Αργεντινός φίλαθλος ντυμένος… κόκορας. Διέφυγε από το προσωπικό ασφαλείας, όχι όμως και από τον Χάρα, που με ποδοσφαιρικό στυλ κλώτσησε από πίσω και ξάπλωσε τον… κοκορόμυαλο για να τον πιάσουν οι υπεύθυνοι ασφαλείας. Ο Λουίς Σουάρες της Ουρουγουάης δεν έχασε την ευκαιρία και ζήτησε την αποβολή του Χάρα, κάτι που αρνήθηκε ο διαιτητής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή