Στην αγορά κινητής τηλεφωνίας εισέρχεται η Forthnet

Στην αγορά κινητής τηλεφωνίας εισέρχεται η Forthnet

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην αγορά κινητής τηλεφωνίας εισέρχεται η Forthnet ύστερα από τη συμφωνία της με τη Vodafone Ελλάδος για την παροχή υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας ως Mobile Virtual Network Operator (MVNO). 

Σύμφωνα με την χρηματιστηριακή ανακοίνωση: Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Α.Ε.» (στο εξής «Forthnet») ανακοινώνει την υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία «Vodafone-Panafon Ανώνυμη Εταιρία Τηλεπικοινωνιών» για τη χονδρική πρόσβαση στο ραδιοδίκτυο της τελευταίας με σκοπό η Forthnet να διαθέσει στο κοινό υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας και mobile internet, ως Mobile Virtual Network Operator (MVNO). H συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα είναι τετραετούς διάρκειας από την ημερομηνία έναρξης εμπορικής διάθεσης από τη Forthnet των ανωτέρω υπηρεσιών, που προβλέπεται για το πρώτο τρίμηνο του 2020».

Όπως επισημαίνει η Forthnet, με την υπογραφή της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές η εταιρία ετοιμάζεται να προσφέρει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020 και υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας στους συνδρομητές της. «Έτσι, η Forthnet αναπτύσσει ένα νέο πολύ σημαντικό πεδίο δραστηριότητας και θα παρέχει πλέον και υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας με ανταγωνιστικά τιμολόγια προσφέροντας παράλληλα ακόμη περισσότερη οικονομία στο σύνολο των δαπανών του οικογενειακού προϋπολογισμού. Η πρόθεση των ανθρώπων της Forthnet είναι να απευθυνθούν καταρχάς στο ευρύ πελατολόγιο τους που καλύπτει το 16% της αγοράς (650.000 νοικοκυριά) και περισσότερες από 40.000 επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων και κάποιες από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα», προστίθεται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή