Τα πρόσωπα της Πέμπτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκεί που δεν είχαμε νεότερα του γκρουπ «Alabama Shakes», η τραγουδίστριά του λύνει τη σιωπή της. Η Brittany Howard (φωτ.) ξεκινά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες προσωπική καριέρα, καθώς έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τραγούδι με τίτλο «History Repeats». Το τραγούδι προλογίζει το νέο της άλμπουμ «Jaime» που θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου. Η ίδια δήλωσε πως ο τίτλος είναι ένας φόρος τιμής στην αγαπημένη της αδελφή, εφόσον αυτό ήταν το όνομά της.

(…) Η διάσημη και αναγνωρισμένη διεθνώς σχεδιάστρια ρούχων Μαίρη Κατράντζου (φωτ.), πήρε το πολυπόθητο πράσινο φως του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου για μια διαφορετική επίδειξη μόδας, για λίγους και τυχερούς, στον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου. Η Κατράντζου, που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο και έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα, διοργανώνει μια επίδειξη μόδας για καλό σκοπό σε συνεργασία με τον Σύλλογο Προστασίας Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα», η οποία θα διαρκέσει μισή ώρα και θα γίνει στη νότια πλευρά του αρχαιολογικού χώρου.

(…) Ο διακεκριμένος Πολωνός σκηνοθέτης θεάτρου και όπερας Κριστόφ Βερλικόφσκι (φωτ.), εκτός από τη νέα του παράσταση που θα παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου το 2020, θα δώσει μια επιπλέον μοναδική εμπειρία σε νέους σκηνοθέτες και δραματουργούς. Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει στην Αθήνα εργαστήριο, το οποίο στοχεύει στη συζήτηση και ανταλλαγή ιδεών για το τι σημαίνει το έργο του Ομήρου σήμερα και ποιες είναι οι αναφορές του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή