Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα ο Σεμέδο

Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα ο Σεμέδο

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χθες έβαλε την υπογραφή του, σήμερα θα προπονείται στην Πολωνία μαζί με τους νέους του συμπαίκτες. Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι και επίσημα πλέον παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με τους «ερυθρολεύκους» να δαπανούν περίπου 4,5 εκατ. ευρώ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πορτογάλου στόπερ, ο οποίος αποτελούσε διακαή πόθο του Μαρτίνς. Ο Σεμέδο θα μεταβεί σήμερα κιόλας στο Γκντανσκ για να ενσωματωθεί στην αποστολή και να ξεκινήσει τις προπονήσεις. Πάντως, οι κινήσεις για το κέντρο της άμυνας δεν σταματούν στον συγκεκριμένο παίκτη, καθώς είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί συμφωνία με την Παρτίζαν για τον 19χρονο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς.

Από κει και πέρα το βάρος θα πέσει στην απόκτηση του σέντερ φορ. Το όνομα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι αυτό που κυριαρχεί στη λίστα, αλλά η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη εξαιτίας των προτάσεων που έχει, αλλά και του ανεβασμένου κασέ του. «Σύμμαχος» στην προσπάθεια του Ολυμπιακού για να κάνει δικό του τον Μαροκινό σκόρερ, η προοπτική συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είτε μέσω του Τσάμπιονς Λιγκ είτε μέσω του Γιουρόπα. Αντίθετα παρελθόν για τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Νάτχο, καθώς ο Ισραηλινός μέσος έλυσε το συμβόλαιό του.

Παράλληλα, «κλείδωσαν» χθες οι ημερομηνίες για το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό ραντεβού του Ολυμπιακού. Την Τρίτη 23 Ιουλίου, στις 20.00, θα γίνει το παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί μια εβδομάδα αργότερα (30/7, 21.30) στο Καραϊσκάκη. 

Τέλος, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, μιλώντας στο επίσημο κανάλι των «ερυθρολεύκων», τόνισε ότι αυτό που προέχει είναι η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ πρόσθεσε: «Δύο χρόνια χωρίς τίτλο είναι πάρα πολλά για την ομάδα και οι απαιτήσεις είναι τεράστιες. Το γνωρίζουμε όλοι αυτό και όλα τα παιδιά το έχουν καταλάβει».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή