Η Μέρκελ εθεάθη να τρέμει ξανά σήμερα (βίντεο)

Η Μέρκελ εθεάθη να τρέμει ξανά σήμερα (βίντεο)

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η καγκελάριος της Γερμανίας εθεάθη και πάλι να τρέμει σήμερα, σε πρωινή συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο Φρανκ-Βάλτερ Στάινμάιερ.

Η Μέρκελ, 64 ετών, παρευρισκόταν στην τελετή αποχώρησης της υπουργού Δικαιοσύνης Καταρίνα Μπάρλεϊ, η οποία εγκαταλείπει την θέση της για να αναλάβει τα καθήκοντα του ευρωβουλευτή στο Κοινοβούλιο, όταν  οι κάμερες την κατέγραψαν να τρέμει. 

Είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα δύο εβδομάδων που η γερμανίδα καγκελάριος καταλαμβάνεται από τρόμο σε δημόσια εμφάνισή της.

Στις 18 Ιουνίου, η Μέρκελ εμφανίσθηκε να τρέμει έντονα κατά την υποδοχή του ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Βερολίνο, αλλά τότε είχε αποδοθεί σε αφυδάτωση.

Στο σημερινό περιστατικό, η καγκελάριος έτρεμε και πάλι αλλά με λιγότερη ένταση, ωστόσο, ήταν εμφανές και η ίδια προσπάθησε και πάλι να το συγκρατήσει.

Δείτε το στιγμιότυπο στο βίντεο που ακλουθεί, μετά το 7o λεπτό.

Ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου δήλωσε ότι η Αγγελα Μέρκελ θα παραστεί αργότερα στην τελετή ανάληψη των καθηκόντων του νέου υπουργού Δικαιοσύνης.

Σε ερώτηση για το αν η καγκελάριος θα συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής της G20 στην Ιαπωνία απάντησε: «Ολα θα γίνουν κατά το πρόγραμμα. Η καγκελάριος είναι καλά».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή