Γιορτάζοντας την αληθινή φιλία που θα μείνει για πάντα FIX

Γιορτάζοντας την αληθινή φιλία που θα μείνει για πάντα FIX

2' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι βαθιά ριζωμένη στην ελληνική κουλτούρα, η ανάγκη να μαζευόμαστε με φίλους γύρω από ένα τραπέζι και να θυμόμαστε ιστορίες από τα παλιά αλλά να κάνουμε και σχέδια για τα μελλούμενα. Πάντα βέβαια με την καλύτερη και πιο δροσιστική συντροφιά, μία παγωμένη FIX Hellas.

Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη 20 Ιουνίου η FIX Hellas μας κάλεσε σε ένα “ραντεβού” διαφορετικό από τα άλλα. Σε ένα μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα, την Καρδερίνα, καθίσαμε όλοι γύρω από το τραπέζι και συζητήσαμε για ώρες, γευτήκαμε την Ελλάδα στο πιάτο μας, με την συντροφιά της απόλυτα συνυφασμένης με την ελληνικότητα μπύρας, την FIX και τραγουδήσαμε τραγούδια από παλιά, περνώντας τα χέρια από τους ώμους…

Γιορτάζοντας την αληθινή φιλία που θα μείνει για πάντα FIX-1

Την μαγευτική αυτή βραδιά που μας χάρισε η FIX, μας συντρόφευσαν φίλοι καλοί, της επαγγελματικής αλλά και της προσωπικής μας ζωής, και όχι μόνο… Η Βίκυ Σταυροπούλου με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη ήταν εκεί, για να μας εξιστορήσουν την πορεία της φιλίας τους μέσα στα χρόνια. Ξεκινώντας την εξιστόρηση από την αρχή της γνωριμίας τους μέχρι και τη σημαντική απόφασή τους να διαμορφώσουν μία εναλλακτική μορφή οικογένειας, βασισμένοι στα ακλόνητα θεμέλια της ανιδιοτελούς φιλίας τους, το δίδυμο αυτό μοιράστηκε μαζί μας την ιστορία της σχέσης τους, κάνοντάς μας να πιστέψουμε, ακόμη περισσότερο, στον δυνατό θεσμό της φιλίας. Δύο άνθρωποι τόσο διαφορετικοί και ταυτόχρονα τόσο ταιριαστοί. Τελικά είναι αλήθεια ότι οι δυνατές φιλίες είναι FIX… Η Βίκυ και ο Χρήστος μας χάρισαν στιγμές άπλετου γέλιου και συγκίνησης, μιλώντας μας για τα παλιά και για προσωπικές τους ιστορίες που κανείς δεν είχε ξανά ακούσει. Η Βίκυ, πάντα με την ζωντάνια, το μπρίο και το καυστικό της χιούμορ, «τσίγκλαγε» τον Χρήστο και εκείνος την κοίταζε στα μάτια με την αγάπη και τη σιγουριά που μπορεί κανείς να «δει» μόνο στον αληθινό φίλο.

Η FIX Hellas πέτυχε να μας χαρίσει μία βραδιά αφιερωμένη στην φιλία με τους αγαπημένους μας ανθρώπους! Το μέρος, το πανέμορφο και «οικείο» μεζεδοπωλείο της Καρδερίνας, με τους φιλόξενους ανθρώπους, το χαλίκι της παραδοσιακής αυλής στο μέρος της εκδήλωσης και οι νόστιμες συνταγές με άρωμα Ελλάδας, αποτέλεσαν το ιδανικό σκηνικό για να γιορτάσουμε με τους φίλους μας, τσουγκρίζοντας τις FIX μας, ευχόμενοι «ΦΙΞ υγείαν»! Η μουσική, η ταλαντούχα κομπανία των Ρεμπετιέν, κατάφερε να μας ταξιδέψει σε μία άλλη εποχή, με μελωδίες από παλιά και νότες από το σήμερα. Η ατμόσφαιρα, το γλυκό αεράκι του καλοκαιρινού δειλινού ήταν αυτό που επισφράγισε την επιτυχία της γιορτής.

Γιορτάζοντας την αληθινή φιλία που θα μείνει για πάντα FIX-2

Η συντροφικότητα και η ζεστασιά που νιώσαμε εκείνο το βράδυ μας έκανε όλους να ξεφύγουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να χαλαρώσουμε με τους φίλους μας και την παγωμένη και απολαυστική FIX, υπενθυμίζοντας μας πόσο σημαντικοί είναι οι αληθινοί φίλοι στη ζωή.

Η FIX βρίσκεται για περισσότερο από ενάμιση αιώνα στα τραπέζια και στις παρέες των Ελλήνων. Πάντα μία ιστορία από τα παλιά θα διαδραματίζεται σε ένα ταβερνάκι ή στέκι της γειτονιάς, όπου το τσούγκρισμα των φιαλών FIX κάνει ηχώ. Είναι στο DNA μας να θέλουμε να μοιραζόμαστε τις στιγμές μας παρέα με τους φίλους μας, τις καλές αλλά και τις κακές.

Πάμε για μία FIX; Πόσες φορές έχετε κάνει ή σας έχει γίνει αυτή η ερώτηση; Προσωπικά έχω χάσει το μέτρημα…ΦΙΞ Υγείαν!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή