G20: Η ψυχρή χειραψία Μέι – Πούτιν

G20: Η ψυχρή χειραψία Μέι – Πούτιν

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαβουλεύσεις και οι συναντήσεις των 20 ισχυρότερων οικονομικών του κόσμου, στο πλαίσιο της G20, που πραγματοποιείται στην Οσάκα της Ιαπωνίας.

Η Βρετανίδα Πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι συναντήθηκε πριν από λίγο με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν και στις πρώτες φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, αποτυπώνεται το ψυχρό κλίμα ανάμεσά τους.

G20: Η ψυχρή χειραψία Μέι – Πούτιν-1

Πάντως το Κρεμλίνο χαρακτηρίζει «σημαντική» τη συνάντηση αυτή» με τον εκπρόσωπο του Πούτιν να αναφέρει πως «υπάρχουν ευαίσθητα ζητήματα, τα οποία έχουν συσσωρευτεί στις σχέσεις μας με τη Βρετανία».

G20: Η ψυχρή χειραψία Μέι – Πούτιν-2

«Εάν βρεθούν κάποιες δυνατότητες για να αποκατασταθεί η συνεργασία, είναι κάτι που θα το χαιρετίσουμε» υπογράμμισε και γνωστοποίησε ότι Πούτιν και Μέι θα συζητήσουν την τρέχουσα κατάσταση στις διμερείς σχέσεις και θα σκιαγραφήσουν τις πιθανές πρωτοβουλίες που θα αναλάβουν για την εξομάλυνση του πολιτικού διαλόγου.

G20: Η ψυχρή χειραψία Μέι – Πούτιν-3

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή