Απάντηση Στ. Θεοδωράκη στον Αλ. Τσίπρα: Κάποιοι προσπαθούν να ξαναγράψουν την ιστορία

Απάντηση Στ. Θεοδωράκη στον Αλ. Τσίπρα: Κάποιοι προσπαθούν να ξαναγράψουν την ιστορία

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απάντηση στις δηλώσεις του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, περί «διαύλου επικοινωνίας το καλοκαίρι του 2018» έδωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο κ. Θεοδωράκης αναφέρει ότι «δίαυλος επικοινωνίας υπήρξε και το '15, και το '16 και το '17 και το '18 και το '19, όπως υπήρξε και με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και με προέδρους των άλλων κομμάτων, όποτε χρειάστηκε», διευκρινίζοντας ότι «αυτό που δεν υπήρξε ποτέ είναι ‘μυστικές επαφές’ και ‘μυστικές συμφωνίες’».

«Στα χρόνια που ήμουν στη Βουλή δεν υπήρξε ούτε ένα ιδιωτικό και μυστικό ραντεβού με τον κ. Τσίπρα» υπογραμμίζει κάνοντας μάλιστα λόγο για ορισμένους που «προσπαθούν να ξαναγράψουν την πρόσφατη πολιτική ιστορία».

Σημειώνεται ότι ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη χθεσινή συνέντευξή του στο Open, δήλωσε, μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στο περσινό καλοκαίρι, πως «εκείνη την περίοδο είχα ανοίξει το δίαυλο επικοινωνίας με τον Σταύρο Θεοδωράκη αλλά είχα δύο πολιτικά τέκνα, την έξοδο από τα μνημόνια και τη συμφωνία των Πρεσπών και δεν ήθελα να θυσιάσω κανένα από τα δύο».

Αναλυτικά η απάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη στον Αλέξη Τσίπρα:

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή