Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η Angelika Dusk και ο Ιαν Στρατής ανοίγουν την πόρτα των εφηβικών τους αναμνήσεων και δημιουργούν ένα πρόγραμμα γεμάτο από τους μουσικούς τους ήρωες. Μάικλ Τζάκσον, Beatles, Queen, Μαντόνα, Χάρις Αλεξίου, Ξύλινα Σπαθιά κ.ά. χωρούν σε μια συναυλία-φόρο τιμής. Στον Κήπο του Μεγάρου. Στις 9 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

– Μετά το ταχύτατο sold out της πρώτης ημέρας, ανακοινώθηκε και δεύτερη ημερομηνία (2/7) για τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο Θέατρο Βράχων. Ο Μάλαμας θα κάνει το συνηθισμένο (πολύωρο) μουσικό ταξίδι, περνώντας αυτή τη φορά και από «τα σκέτα», που είναι πολύ δημοφιλή τελευταία στο YouTube. Στις 9 μ.μ. Θέατρο Βράχων.

– Η κορυφαία δημιουργός του σύγχρονου χορού Αν Τερέζα Ντε Κεερμάκερ εμφανίζεται στο Ηρώδειο μαζί με τους χορευτές της διάσημης ομάδας της Rosas και τον Ζαν Γκιγέν Κεράς, για να παρουσιάσει τη δική της πρόταση πάνω στις 6 σουίτες για τσέλο του Μπαχ. Στις 9 μ.μ. Ηρώδειο.

– Το έργο του Εστέβα Σολέρ «Κόντρα στην ελευθερία» είναι ο τίτλος της παράστασης του Βασίλη Μαυρογεωργίου που παρουσιάζεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Παίζουν: Κάτια Γέρου, Γιώργος Παπανδρέου κ.ά. Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 260, Χώρος Ε.

– Οι Dream Theater, ιδρυτές του progressive-metal, επιστρέφουν στην Ελλάδα ύστερα από οκτώ χρόνια για μια συναυλία στο Gazi Music Hall. Στις 6.30 μ.μ. Ιερά Οδός 7.

– «Ο επαναστάτης του Αλκατράζ» (Point blank) του Τζον Μπούρμαν προβάλλεται στο πλαίσιο του Athens Open Air Film Festival. Στις 9.30 μ.μ. στην πλατεία Αυδή. Είσοδος ελεύθερη. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή