Πρόσωπα της Τρίτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νικητής στον 16ο Δια-γωνισμό Τσαϊκόφσκι αναδείχθηκε ο Ελληνας μπάσος τραγουδιστής Αλέξανδρος Σταυρακάκης (φωτ.). Ο 30χρονος καλλιτέχνης του λυρικού τραγουδιού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Μουσική Ακαδημία της Δρέσδης το 2017 και πλέον ερμηνεύει κορυφαίους ρόλους ως μέλος της Semperoper της γερμανικής πόλης. Η πορεία του νεαρού τραγουδιστή, η οποία είναι ήδη εντυπωσιακή, θα εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο την ερχόμενη άνοιξη, όταν θα συνεργαστεί με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Αγίας Πετρούπολης.

(…) Ελαφρώς γελοία έχει καταλήξει η προσπάθεια της Marvel να «σπρώξει» τους τελευταίους «Εκδικητές» στην πρώτη θέση του box office όλων των εποχών. Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ρόμπερτ Ντ. Τζούνιορ, χρειάζεται μια μικρή ώθηση για να σπάσει το ρεκόρ των 2,78 δισ. δολαρίων που κατέχει το «Avatar» και οι υπεύθυνοι των «κομίστικων» στούντιο αποφάσισαν να τη δώσουν με τη μορφή μιας εκδοχής με 18 πρόσθετα δευτερόλεπτα, η οποία κυκλοφόρησε αυτό το Σαββατοκύριακο στις αμερικανικές αίθουσες. Από ό,τι λέγεται, «μας… λείπουν περίπου 27 εκατομμύρια ακόμα», οπότε η ταινία μπορεί να μεγαλώσει κι άλλο.

(…) Αποθεωτικά είναι τα σχόλια των βρετανικών μέσων για την εμφάνιση της Κάιλι Μινόγκ στο σπουδαίο φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι την Κυριακή. H Αυστραλή ποπ σταρ ξεσήκωσε το κοινό, το οποίο ανταπέδωσε δεόντως, σε σημείο που εκείνη ξέσπασε σε δάκρυα συγκινημένη προς το τέλος του σόου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή