Έξυπνες συσκευές και λύσεις για να αναβαθμίσετε το κατάλυμα σας στο Airbnb

Έξυπνες συσκευές και λύσεις για να αναβαθμίσετε το κατάλυμα σας στο Airbnb

2' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έξυπνα tips και premium λύσεις για να αναβαθμίσει κάποιος σε Plus το κατάλυμα του στο Airbnb – και κατά συνέπεια να μεγιστοποιήσει το εισόδημα του – προσφέρει ο Κωτσόβολος.

Στην εκδοχή Plus περιλαμβάνονται μόνο τα σπίτια με την υψηλότερη ποιότητα και οι οικοδεσπότες δέχονται τις καλύτερες κριτικές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το κατάλυμα να είναι ανταγωνιστικό και γεμάτο τον περισσότερο καιρό που προσφέρεται για ενοικίαση και οι ιδιοκτήτες να κερδίζουν περισσότερα χρήματα.

Στις λύσεις που προσφέρει ο Κωτσόβολος για τους ιδιοκτήτες και διαχειριστές καταλυμάτων –και οι οποίες παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία στην 1η έκθεση Real Estate της Ελλάδας, Athens Real Estate Expo –  περιλαμβάνονται ενδεικτικά:

– Η reception είναι κάτι που δεν υπάρχει στα καταλύματα και πολλές φορές η έλλειψη αυτή δημιουργεί κάποια πρακτικά θέματα. Ενα στοιχείο που μπορεί διευκολύνει ιδιοκτήτες και επισκέπτες είναι οι αυτόματες κλειδαριές, που μπορείτε να προμηθευθείτε στον Κωτσόβολο και σας δίνουν τη δυνατότητα να ελέγχετε και απομακρυσμένα για να δίνετε πρόσβαση στους επισκέπτες σας.

– Οι σύγχρονες τεχνολογίες μπορούν να αποφορτίσουν τους ιδιοκτήτες από ορισμένες αρμοδιότητες,  αναλαμβάνοντας το ρόλο του concierge αναβαθμίζοντας, δηλαδή, την εμπειρία του επισκέπτη μέσω εξελιγμένων συστημάτων επικοινωνίας.

– Ενα ακόμη στοιχείο που μπορεί διευκολύνει ιδιοκτήτες και επισκέπτες είναι οι αυτόματες κλειδαριές, που μπορείτε να προμηθευθείτε στον Κωτσόβολο και με τις οποίες μπορείτε να ελέγχετε και απομακρυσμένα για να δίνετε πρόσβαση στους επισκέπτες σας.

Έξυπνες συσκευές και λύσεις για να αναβαθμίσετε το κατάλυμα σας στο Airbnb-1

– Λύσεις για το χώρο της κουζίνας όπως premium συσκευές εντοιχισμού, συσκευές για ροφήματα, συσκευές για όλα τα είδη καφέ και άλλες premium λύσεις για μικροσυσκευές.

– Λύσεις για ένα premium σαλόνι για το κατάλυμα που προσφέρει gaming κονσόλες, high end τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίες αλλά και συστήματα ήχου όπως sound bars.

– Ρομποτικές σκούπες για να έχετε πάντα το κατάλυμα σας καθαρό χωρίς να χρειαστεί να βρίσκεστε εκεί και μειώνοντας έτσι το κόστος καθαρισμού, αυξάνοντας τα έσοδα σας.

– Premium λύσεις καθαριότητας όπως σκούπες stick, είδη και αξεσουάρ σιδερώματος

– Λύσεις για καλύτερη ατμόσφαιρα στο κατάλυμα σας όπως ιονιστές και αφυγραντήρες.

Έξυπνες συσκευές και λύσεις για να αναβαθμίσετε το κατάλυμα σας στο Airbnb-2

Εκτός όμως από τις ηλεκτρικές συσκευές και το πρακτικό κομμάτι αναβάθμισης του καταλύματος, ο Κωτσόβολος συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους πελάτες του εμβαθύνοντας περισσότερο στην αγορά της βραχυχρόνιας μίσθωσης, δίνοντας απαντήσεις σε ζητήματα όπως  «Φορολογία για τη βραχυχρόνια μίσθωση: μύθοι και αλήθειες», προκειμένου ο διαχειριστής του καταλύματος να μπορεί να πραγματοποιήσει βραχυχρόνιες μισθώσεις μέσω των ψηφιακών πλατφορμών.

Άλλο ένα σημαντικό ζήτημα για τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι «Πως θα επιλέξετε την κατάλληλη τιμή διανυκτέρευσης για το κατάλυμα σας» ή αλλιώς «έξυπνη» τιμολόγηση όπως το συναντάμε στις πλατφόρμες.

Όλες τις προτάσεις εξοπλισμού αλλά και υπηρεσιών ο ενδιαφερόμενος μπορεί να τις δει αναλυτικά με ένα κλικ, μέσα από τον ανανεωμένο κατάλογο 136 σελίδων και το ειδικά σχεδιασμένο site του Κωτσόβολου και η αναβάθμιση στο Airbnb γίνεται πιο εύκολη από ποτέ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή