Tεστάρει το ρόστερ του και περιμένει ο Μαρτίνς

Tεστάρει το ρόστερ του και περιμένει ο Μαρτίνς

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το παζλ μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς χτίζει κομμάτι κομμάτι καθημερινά στην Πολωνία τον Ολυμπιακό, ώστε να τον έχει όσο το δυνατόν πιο έτοιμο στα δύο κρίσιμα ραντεβού με τη Βικτόρια Πλζεν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει τις κινήσεις για τον σέντερ φορ, τον χαφ και τον τερματοφύλακα, οι οποίες είναι πολύ πιθανό να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, αλλά, όπως όλοι οι προπονητές, δουλεύει με τους παίκτες που έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεσή του.

Τα δύο πρώτα φιλικά έδειξαν ότι ο δρόμος μέχρι αυτό που έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνς είναι ακόμα μακρύς, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν την πολυτέλεια να τρέξουν σε ρυθμό μαραθωνίου. Αντίθετα, ο χρόνος πιέζει, αφού τα ματς με τους Τσέχους δεν απέχουν πολύ.

Σήμερα, ο Ολυμπιακός έχει ακόμα ένα τεστ με αντίπαλο τη Λέγκια Γκντανσκ και στόχος του Μαρτίνς είναι να δώσει και πάλι χρόνο συμμετοχής σε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες, καθώς με το τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας θα πρέπει να πάρει και τις πρώτες αποφάσεις του για το ποιοι παίκτες δεν θα παραμείνουν στο ρόστερ.

Τέλος, ο Γκιγιέρμε, μιλώντας στο Yahoo Sports, τόνισε ότι δεν είναι φυσιολογικό για τον Ολυμπιακό να έχει μείνει δύο χρόνια χωρίς τίτλο και πρόσθεσε: «Ελπίζω ότι την επόμενη σεζόν θα κάνουμε καλά παιχνίδια και θα κατακτήσουμε τον τίτλο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή