Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Παρουσίαση του συλλογικού τόμου «Μαζί ξανά» (εκδ. Βακχικόν) πραγματοποιείται από τον Διονύση Μαρίνο στο Polis Art Cafe. Στις 8 μ.μ. Πεσμαζόγλου 5.

– Παράσταση stand up comedy από την Hρα Κατσούδα στο «Ανφάν Γκατέ in Guadeloupe» στο Τελλόγλειο Iδρυμα Τεχνών. Στις 9.30 μ.μ. Αγίου Δημητρίου 159Α, Θεσσαλονίκη.

– Ξεκινά διήμερο αφιέρωμα στον σκηνοθέτη και συγγραφέα Eugenio Barba, ιδρυτή του θεάτρου ODIN και της Διεθνούς Σχολής Θεατρικής Ανθρωπολογίας, υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών. Από τις 9 π.μ. Δελφοί.

– Το βιβλίο «Κύματα στη στεριά» του Χάρη Βαφόπουλου παρουσιάζεται στο καφέ «Μπλε ελάφι» της Κοζάνης από τη φιλόλογο Ελένη Σαββίδου. Στις 7 μ.μ. Παύλου Μελά 42.

– Ομαδική έκθεση 16 εικαστικών με τίτλο «+9» σε επιμέλεια και concept design του Κώστα Πράπογλου παρουσιάζεται στην Ιερά Οδό, απέναντι από το αρχαίο νεκροταφείο του Κεραμεικού. Από τις τις 2 έως τις 8 μ.μ. Ιερά Οδός 18-20.

– Συναυλία από τα «Χάλκινα της Γουμενίτσας» μαζί με τους Διονύση Σαββόπουλο, Αρετή Κετιμέ και Νίκο Κουρκούλη, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών. Στις 8.30 μ.μ. Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη.

– Ολοκληρώνεται το αφιέρωμα του Φεστιβάλ Αθηνών στο τσέλο με μια μουσική βραδιά στο Ωδείο Αθηνών με τον τσελίστα Αλέξη Καραϊσκάκη-Νάστο και τον Θοδωρή Ιωσηφίδη στο πιάνο. Στις 9 μ.μ. Βασ. Γεωργίου Β΄ 17-19.

– Συναυλία δίνουν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο πάρκο Γουδί, στο πλαίσιο του «Music Now: μέρες μουσικής στην πόλη του Ζωγράφου». Είσοδος ελεύθερη. Στις 9 μ.μ. Γεωργ. Παπανδρέου 99.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή