Μουσική και άθληση στο Αλσος Παγκρατίου

Μουσική και άθληση στο Αλσος Παγκρατίου

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοιξε και φέτος τις πύλες του στον πολιτισμό και στον αθλητισμό το Αλσος Παγκρατίου, φιλοξενώντας, από 3 έως 12 Ιουλίου, εκδηλώσεις στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε τον κήπο και τα πάρκα αλλιώς», που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων, εμπλουτίζοντας τις επιλογές μικρών και μεγάλων για διασκέδαση και άθληση. Εργαστήρι μουσικοκινητικής αγωγής και εκπαιδευτική παράσταση για το ασφαλές Διαδίκτυο για τα παιδιά, συνδυάζουν διασκέδαση, παιχνίδι και γνώση. Η Παυλίνα Βουλγαράκη, η Φιλαρμονική Ορχήστρα και το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων θα ντύσουν μουσικά τα καλοκαιρινά βράδια στο Αλσος, ενώ με το πρόγραμμα άθλησης και ευεξίας Mamakido και τη νέα πρόταση για τους λάτρεις του αθλητισμού, το Functional training, μικροί και μεγάλοι θα γυμναστούν σε έναν πνεύμονα δροσιάς της πόλης.

Ειδικά την Τρίτη, 9 Ιουλίου, στο γήπεδο μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Παυλίνα Βουλγαράκη με τραγούδια από τις δύο προσωπικές δουλειές της, «Μωβ καληνύχτες» και «Λαβύρινθοι», και βέβαια όλες τις συνεργασίες της με σπουδαίους καλλιτέχνες της ελληνικής δισκογραφίας. Με τη μουσική της χαράζει διαδρομές από το alternative τραγούδι στη ροκ μουσική, κάνει παρακάμψεις μέσα από dark electro χωράφια, για να επιστρέψει στους μελωδικούς δρόμους που τόσο αγαπά. Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις εκδηλώσεις στο 210-52.84.854 και στο www.opanda.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή