Αλέξης Τσίπρας: Να μην αφήσουν οι νέοι την κρίσιμη απόφαση για τη ζωή και το μέλλον τους σε άλλους (βίντεο)

Αλέξης Τσίπρας: Να μην αφήσουν οι νέοι την κρίσιμη απόφαση για τη ζωή και το μέλλον τους σε άλλους (βίντεο)

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ψήφισε στο 649ο εκλογικό τμήμα, στο 27ο και 30ο δημοτικό σχολείο Αθηνών.

Αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος δήλωσε: «Σήμερα είναι μέρα Δημοκρατίας οι Ελληνίδες και  οι Έλληνες αποφασίζουν για την πορεία της χώρας τα επόμενα 4 χρόνια αποφασίζουν για τη ζωή τους. Οι κάλπες άνοιξαν ως γνωστόν το πρωί και ήταν άδειες, συνεπώς η απόφαση του καθενός στην κάλπη θα κρίνει το αποτέλεσμα.

Απευθύνομαι στους πολίτες, τους καλώ να έλθουν στην κάλπη να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμα αν και είναι υψηλή η θερμοκρασία αξίζει για 20 λεπτά να είναι όλοι παρόντες στην κρίσιμη απόφαση για το μέλλον του τόπου μας.

Απευθύνομαι ιδιαίτερα στους νέους και στις νέες σε αυτούς που διαχρονικά στον τόπο μας κάνουν την ανατροπή, να μην αφήσουν την κρίσιμη απόφαση για τη ζωή και το μέλλον τους σε άλλους να είναι αυτοί που θα κρίνουν το αποτέλεσμα.

Είναι μια κρίσιμη μάχη τη δίνουμε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα ως το τελευταίο λεπτό για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες και οι κόποι του λαού μας και να μην ανακοπεί η πορεία της χώρας προς τα εμπρός».

/p>

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή