Η εκλογική αποτίμηση του Διονύση Σαββόπουλου: «Οι Ελληνες ψήφισαν νέο καπετάνιο που να διαβάζει τον χάρτη, όχι το φλυτζανάκι του καφέ»

Η εκλογική αποτίμηση του Διονύση Σαββόπουλου: «Οι Ελληνες ψήφισαν νέο καπετάνιο που να διαβάζει τον χάρτη, όχι το φλυτζανάκι του καφέ»

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτές οι εκλογές έχουν δύο ευχάριστα. Το ένα είναι ότι μόνο ένα κόμμα έχασε  Η Χρυσή Αυγή. Το δεύτερο ευχάριστο είναι ότι υπάρχει αυτοδυναμία», είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος αποτιμώντας στον ΣΚΑΪ το εκλογικό αποτέλεσμα ενώ εξηγώντας τα αίτια της ήττας του  ΣΥΡΙΖΑ είπε:

«Υπήρξε λόγος διχαστικός. Και ‘ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά’, και γερμανοτσολιάδες’. Μια τέτοια συμπεριφορά, εκτός ορίων, πήγε το λαό μας πολύ πίσω πίσω. Και ο ελληνικός λαός διάλεξε έναν νέο άνδρα που δεν λέει πράγματα πάνω από το κεφάλι του. Νομίζω ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ θα ωριμάσει από αυτή την ήττα. Ηταν μία ψήφος ανάγκης. Οτι η Ελλάδα χρειάζεται νέο καπετάνιο που να ξέρει να διαβάζει τον χάρτη, όχι το φλυτζανάκι του καφέ», είπε μεταξύ άλλων ο Διονύσης Σαββόπουλος.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή