ΚΙΝΑΛ: Την έδρα στον Νότιο Τομέα της Αθήνας κρατά η Φ. Γεννηματά

ΚΙΝΑΛ: Την έδρα στον Νότιο Τομέα της Αθήνας κρατά η Φ. Γεννηματά

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ειλημμένη θεωρείται, σύμφωνα με στενούς συνεργάτες της, η απόφαση της Φώφης Γεννηματά να κρατήσει την έδρα της στον Νότιο Τομέα της Αθήνας και όχι στο Ηράκλειο. Υπενθυμίζεται ότι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είχε θέσει υποψηφιότητα και στην Εύβοια, ωστόσο το Κίνημα δεν κατάφερε να εκλέξει βουλευτή στο νησί.

Η απόφαση της κ. Γεννηματά σημαίνει ότι εκτός της επόμενης Βουλής θα μείνει η Τόνια Αντωνίου, η οποία σε μια αναμέτρηση – θρίλερ με τον Θοδωρή Παπαθεοδώρου στον Νότιο Τομέα, κατάφερε να επικρατήσει με διαφορά μόλις 65 ψήφων.

Ετσι, και ο κ. Παπαθεοδώρου, εκ των στενών συνεργατών της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, δεν κατάφερε να ανανεώσει την κοινοβουλευτική του θητεία. Σημειώνεται ότι το 2015 είχε εκλεγεί στην Αχαΐα, ωστόσο, «μετατοπίστηκε» μετά την τοποθέτηση του Γ. Παπανδρέου στην εν λόγω εκλογική περιφέρεια.

Την έδρα του Ηρακλείου, την οποία παραχωρεί η κ. Γεννηματά, καταλαμβάνει εκ νέου ο Βασίλης Κεγκέρογλου, που ανανεώνει τη θητεία του στη Βουλή. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κεγκέρογλου, επίσης στέλεχος που θεωρείται ότι βρίσκεται κοντά στην ηγεσία, ήταν και γραμματέας της απερχόμενης κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΙΝΑΛ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή