Πρόσωπα της Τρίτης

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν από δύο μήνες κυκλοφόρησε η ταινία «Avengers Endgame», η οποία κατάφερε να εκθρονίσει τον «Τιτανικό» στο Box Office προκαλώντας μεγάλη έκπληξη. Δύο μήνες μετά, κάτι τέτοιο συμβαίνει για δεύτερη φορά και πάλι με ταινία της Marvel Studios. Το «Spider-Man: Far From Home» με πρωταγωνιστή τον Τομ Χόλαντ (φωτ.) έσπασε κάθε ρεκόρ στο Box Office της Βόρειας Αμερικής την προηγούμενη Τετάρτη, που έκανε πρεμιέρα ξεπερνώντας τα 27 εκατ. δολάρια.

(…) Tο  τρέιλερ της δεύτερης ταινίας φαντασίας «Maleficent: Mistress of Evil» με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί κυκλοφόρησε και αποκαλύπτει πολύ περισσότερα για την υπόθεση αλλά και τους υπόλοιπους ηθοποιούς που συμμετέχουν, όπως η Μισέλ Φάιφερ και η Ελ Φάνινγκ. Η Φάνινγκ υποδύεται την πριγκίπισσα Ορόρα ενώ τον ρόλο της κακιάς της υπόθεσης ερμηνεύει η Μισέλ Φάιφερ. Η Τζολί, από την άλλη πλευρά, αναλαμβάνει να δώσει την καλύτερη δυνατή λύση… Η ταινία της Ντίσνεϊ θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου.

(…) Πέθανε σε ηλικία 84 ετών ο στιχουργός Μάρτιν Τσάρνιν, ο οποίος ήταν περισσότερο γνωστός για τη δημιουργία και παραγωγή ενός από τα διασημότερα μιούζικαλ στην ιστορία του Μπρόντγουεϊ, του «Annie». Την ανακοίνωση έκανε η κόρη του με μια γλυκιά ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή