Γεμίζει τις θέσεις του ο Ολυμπιακός

Γεμίζει τις θέσεις του ο Ολυμπιακός

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο μεταγραφές σε διάστημα τριών ημερών ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, με τον Αμερικανό Ογκουστίν Ρούμπιτ να παίρνει θέση στην ομάδα που αρχίζει να σχηματοποιεί ο Ντέιβιντ Μπλατ. Οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας που θα συμμετάσχει στην επόμενη Ευρωλίγκα και ύστερα από την απόκτηση του Αμερικανού Κέβιν Πάντερ και του Αντώνη Κόνιαρη, προχώρησαν στη μεταγραφή του πρώην παίκτη των Σαν Αντόνιο Σπερς, Μπράντον Πολ (28 χρ., 1.93) και του Ρούμπιτ (30 χρ., 2.01) που αγωνίζεται στη θέση του πάουερ φόργουορντ. Τα δύο προηγούμενα χρόνια, ο Ρούμπιτ έπαιξε στη γερμανική Μπάμπεργκ και σε σύνολο 38 αγώνων, είχε μέσον όρο 14,6 πόντους, ενώ μπορεί να αγωνιστεί περιστασιακά και ως σέντερ.

Ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει τη μεταγραφική προσοχή του στον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ, Τζίμερ Φριντέτ (30 χρ.), προσφέροντας τριετές συμβόλαιο και ετήσιες αποδοχές 1,5 εκατ. ευρώ, αλλά θα περιμένουν την απάντησή του μέχρι αύριο.

• Με αποδοχές που θα φτάνουν τα 25 εκατ. ευρώ, από το τετραετές συμβόλαιο που υπέγραψε, ο Νίκολα Μιρότιτς φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή των Καταλανών στην τελευταία 15ετία. Ο Μαυροβούνιος σέντερ με ισπανική υπηκοότητα είχε παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης για έξι χρόνια (2008-2014) και συνέχισε την καριέρα του στο ΝΒΑ, αλλά αποφάσισε να φύγει από τους Μιλγουόκι Μπακς που ήταν η τελευταία ομάδα του και να επιστρέψει στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η Μπαρτσελόνα έχει αποκτήσει και τον πρώην ΝΒΑερ, Ισπανό Αλεξ Αμπρίνες. Στον Ερυθρό Αστέρα θα συνεχίσει την καριέρα του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ ο Τζέιμς Γκιστ, ύστερα από έξι χρόνια θητείας του στον Παναθηναϊκό, ο οποίος τον αποχαιρέτησε με μήνυμα στο Διαδίκτυο και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στον πρωταθλητή της Αδριατικής λίγκας. Η ΤΣΣΚΑ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λετονού Γιάνις Στρέλνιεκς για τα δύο επόμενα χρόνια, ενώ η ρωσική Χίμκι υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον συμπατριώτη του  Νταϊρίς Μπέρτανς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή