Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα σειρά βασισμένη στα πιο διάσημα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί στην ιστορία του Λος Αντζελες ετοιμάζει ο γνωστός σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος Ντέιβιντ Αγιερ (φωτ.). Η σειρά έχει τίτλο «Major Crimes» και κάθε κύκλος της θα επικεντρώνεται σε μια συγκεκριμένη ιστορία εγκλήματος, εξετάζοντας τόσο τις δράσεις των εγκληματιών αλλά και των ντετέκτιβ. Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες ούτε για τους ηθοποιούς ούτε για το πού θα προβάλλεται.

(…) Οι βραβευμένες με Οσκαρ Σαρλίζ Θερόν και Ελεν Μίρεν επιστρέφουν δυναμικά για να αναλάβουν τους ρόλους τους στο νέο «Fast and Furious 9». Ο Βιν Ντίζελ πρωταγωνιστής και παραγωγός της πετυχημένης κινηματογραφικής σειράς επιβεβαίωσε την επιστροφή τους με ανάρτησή του στο Instagram, αποκαλύπτοντας επιπλέον ότι η Θερόν θα ερμηνεύσει τον ρόλο μιας τρομοκράτη του κυβερνοχώρου. Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2020.

(…) Το απρόσμενο κινηματογραφικό reboot του «Saw» βασισμένο σε ιδέες και σενάριο του Κρις Ροκ, επιστρέφει με στόχο να υπενθυμίσει την επιτυχία που μπορεί να κάνει μια ταινία τρόμου. Σε αυτή την καινούργια παραγωγή θα συμμετάσχει και ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, ο οποίος θα υποδυθεί σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσιεύσεις τον πατέρα του Ροκ, ο οποίος παίζει έναν ντετέκτιβ που ερευνά μία σειρά από αποτρόπαια εγκλήματα. Στο καστ προστέθηκαν και άλλα γνωστά ονόματα σαν τον Μαξ Μινγκέλα και τη Μαρισόλ Νίκολς. Δεν υπάρχουν ώς τώρα πληροφορίες για το σενάριο αλλά τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή