Αυτά λοιπόν περιμένω απ’ αυτόν που ψήφισα

Αυτά λοιπόν περιμένω απ’ αυτόν που ψήφισα

Κύριε διευθυντά

Μέσω της «Καθημερινής» απευθύνομαι στον νέο πρωθυπουργό:

«Είμαι μια συνταξιούχος Ελληνίδα του εξωτερικού που αγαπά και νοιάζεται για την Ελλάδα. Ψήφισα για πρώτη φορά στην Αθήνα και φυσικά εσάς. Με την πείρα που μου έδωσαν τα χρόνια στο εξωτερικό, θα ήθελα να σας πω το εξής:

Στις εκλογές, συχνά ο κερδισμένος βγαίνει νικητής γιατί ο λαός ψηφίζει εναντίον αυτού που κυβερνάει και κάπως έτσι κερδίσατε και εσείς, ας είναι καλά η ανωριμότητα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σας συγχαίρω θερμά λοιπόν για τη νίκη σας και σας ζητώ να κυβερνήσετε σωστά και δίκαια. Να δώσετε ελπίδα στους νέους, φτερά στην οικονομία, περηφάνια στην Παιδεία, ανακούφιση στους συνταξιούχους και δουλειά στους εργαζομένους.

Καταπολεμήστε τη διαφθορά και την ψευτιά, μην ανεχθείτε κανένα σκάνδαλο από τους υπουργούς σας, να είστε διαφανής και ειλικρινής και προπαντός να δώσετε το παράδειγμα σε όλους δουλεύοντας ο ίδιος σκληρά και με διαφάνεια.

Και, τέλος, να είστε πρωθυπουργός για όλους τους Ελληνες και όχι μόνο για το κόμμα σας. Ετσι η Ελλάδα θα ξαναβρεί την υπερηφάνεια που έχασε και έτσι εσείς, στις επόμενες εκλογές, θα κερδίσετε, γιατί ο ελληνικός λαός θα σας ψηφίσει γιατί σας θέλει ξανά. Καλή επιτυχία στη δύσκολη δουλειά που σας περιμένει».

Λευκοθεα Doche

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή