Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ξεναγήσεις στην έκθεση «Avigdor Arikha, μια ανάσα» διοργανώνονται από το Μουσείο Μπενάκη με την καθοδήγηση του ζωγράφου Κωνσταντίνου Κερεστετζή. Απαραίτητη η κράτηση. Στις 7 μ.μ. Κουμπάρη 1.

– Φωτεινή Βελεσιώτου, Ελένη Βιτάλη, Γιώτα Νέγκα, Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Ορφέας Περίδης ερμηνεύουν τις καλοκαιρινές κασέτες που έφτιαξε για τον Μελωδία 99,2 ο μουσικός και δάσκαλος Δημήτρης Μυστακίδης. Στις 9 μ.μ. Ηρώδειο.

– Στο Φεστιβάλ Θάλασσας εμφανίζεται ο τραγουδοποιός Δημήτρης Υφαντής, για μια συναυλία με τίτλο «Τα τραγούδια της πέτρας» με παραδοσιακά και έντεχνα τραγούδια. Στις 9 μ.μ. Πολυχώρος Λιπασμάτων του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας.

– Συνεχίζεται η περιοδεία της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ με την αισθηματική οπερέτα του Νίκου Χατζηαποστόλου «Η πρώτη αγάπη». Σήμερα, στο Κηποθέατρο Παπάγου. Στις 9 μ.μ. Οδός Κορυτσάς, Παπάγου.

– Μουσικός Ιούλιος πραγματοποιείται στο Καφέ του Νομισματικού Μουσείου με σειρά συναυλιών. Απόψε εμφανίζονται οι Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης. Στις 9 μ.μ. Πανεπιστημίου 12.

– Εγκαινιάζεται ομαδική εικαστική έκθεση σύγχρονης υδατογραφίας σε επιμέλεια του Πάρη Καπράλου στην Chili Art Gallery. Είσοδος ελεύθερη. Στις 8 μ.μ. Δημοφώντος 13-15, Θησείο.

– O Μάριος Φραγκούλης παρουσιάζει τα τραγούδια από τον νέο του δίσκο «Γαλάζια λίμνη» σε μια μοναδική συναυλία στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών. Στις 9.30 μ.μ. Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή