Η νέα BMW Σειρά 1 στην Σπανός ΑΕ

Η νέα BMW Σειρά 1 στην Σπανός ΑΕ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
H Σπανός ΑΕ υποδέχτηκε τρεις μήνες πριν το επίσημο Παγκόσμιο λανσάρισμα, τη δυναμική, νεανική και πρωτοποριακή νέα BMW Σειρά 1

 
Η νέα BMW Σειρά 1 ήρθε για να προσελκύσει όλα τα βλέμματα θαυμασμού. Αυτό το καταφέρνει με την εξαιρετική της σχεδίαση και για το εσωτερικό με την μοντέρνα σχεδίαση που εμπνέει με την υψηλή κατασκευαστική ποιότητα και την ευρυχωρία. Οι αποδοτικοί κινητήρες, το σύστημα μετάδοσης της κίνησης στους μπροστινούς τροχούς, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην BMW Σειρά 1, καθώς και οι προηγμένες τεχνολογίες πλαισίου εξασφαλίζουν οδηγικές εμπειρίες γεμάτες δυναμισμό και ευελιξία. Παράλληλα, οι πρωτοποριακές τεχνολογίες και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού σάς επιτρέπουν να φτάνετε πάντα με ασφάλεια και άνεση στον προορισμό σας.

 
Επίσης, οι πρώτοι 50 που θα αποκτήσουν τη νέα BMW Σειρά 1 στη Σπανός ΑΕ θα κερδίσουν μοναδικά προνόμια όπως ειδική σήμανση «1 of 50», δώρο προϊόντα BMW Lifestyle αξίας 320€ και δωρεάν ασφάλιση αυτοκινήτου για 6 μήνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή