Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ο Δώρος Δημοσθένους σε ρόλο Ελβις Πρίσλεϊ πραγματοποιεί στον Κήπο του Μεγάρου μια καλοκαιρινή ροκ εν ρολ συναυλία αφιερωμένη στον «Βασιλιά». Στις 9 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

– Ομαδική έκθεση με έργα πολλών καλλιτεχνών διοργανώνει η Eleftheria Tseliou Gallery, με θέμα την τοποθέτηση του παραδοσιακού θέματος της νεκρής φύσης στη σημερινή καλλιτεχνική δραστηριότητα. Στις 12 μ. Ηρακλείτου 3.

– Συνεχίζονται οι παραστάσεις Καραγκιόζη του Τάσου Κώνστα στο θερινό θεατράκι σκιών στο Πάρκο του Φλοίσβου. Στις 8.30 μ.μ. Πάρκο Φλοίσβου.

– Μουσική παράσταση με τίτλο «Μεγάλοι έρωτες στις Μικρές Κυκλάδες» ανεβαίνει στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αμαρουσίου. Συμμετέχουν οι Γιώργος Υδραίος, Λένα Αλκαίου και Δημήτρης Σαββαΐδης. Στις 9 μ.μ. Αίθριο θέατρο Αμαρουσίου.

– Εγκαινιάζεται από τον Καλλιτεχνικό Σταθμό της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών στη Μύκονο έκθεση αφιερωμένη στον Σωτήρη Σόρογκα, έναν από τους πιο σημαντικούς δασκάλους της σύγχρονης ελληνικής ζωγραφικής. Στις 7 μ.μ. Καλλιτεχνικός Σταθμός της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Μυκόνου.

– Ξεκινά ένας μήνας γεμάτος μουσική στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ με μια ξεχωριστή συναυλία με τίτλο «Erotica Project» με τον Monsier Minimal, τον Δάκη και την Ανδριάνα Μπάμπαλη. Στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών «Music Escapades». Στις 9 μ.μ. Λεωφ. Συγγρού 364.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή