Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέθανε σε ηλικία 62 ετών η ηθοποιός Ντενίς Νίκερσον (φωτ.), γνωστή στους περισσότερους από την ταινία «Ο Willy Wonka και το εργοστάσιο της σοκολάτας» του 1971, στην οποία υποδυόταν τον ρόλο της Violet Beauregarde. Η γνωστή ηθοποιός, την οποία συναντήσαμε και στη σειρά «The Electric Company» στον ρόλο της Αλισον, καθώς και σε άλλες σειρές και ταινίες, είχε υποστεί τον Ιούνιο του 2018 σοβαρό εγκεφαλικό και την προηγούμενη Δευτέρα εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο όπου κρατιόταν στη ζωή με μηχανική υποστήριξη.

(…) Ανακοινώθηκε η τρίτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς «Walking Dead» του Φρανκ Ντάραμποντ, που προβάλλεται στο κανάλι AMC. Σε αυτήν θα δούμε και τρεις νέους ηθοποιούς. Πρόκειται για τους Αλέξα Μανσούρ, Νίκολας Κάντου και Χαλ Κάμπστον, Μέχρι αυτή τη στιγμή, όμως, το κανάλι AMC έχει δώσει ελάχιστες πληροφορίες για τους χαρακτήρες που θα υποδυθούν.

(…) Κανείς δεν το περίμενε πως η 84χρονη Σοφία Λόρεν θα επέστρεφε στη μεγάλη οθόνη ύστερα από δέκα χρόνια, και μάλιστα σε κινηματογραφική ταινία του γιου της Εντοάρντο Πόντι. Το βιβλίο του Ρομέν Γκαρί «Η ζωή μπροστά σου» φαίνεται να αποτέλεσε έμπνευση για τον Εντοάρντο Πόντι, ώστε να δημιουργήσει μια σύγχρονη κινηματογραφική ταινία στην οποία η μητέρα του θα ερμηνεύσει τον ρόλο της Madame Rosa, μιας γυναίκας που στο παρελθόν επιβίωσε του Ολοκαυτώματος και σήμερα αναπτύσσει δεσμούς με ένα μικρό προσφυγόπουλο από τη Σενεγάλη. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στην Ιταλία. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή