Η Trident δίνει χρώμα και γεύση στη στιγμή σου!

Η Trident δίνει χρώμα και γεύση στη στιγμή σου!

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία μικρή δόση χρώματος στην κατά τα άλλα γκρίζα πόλη μπορεί να σημαίνει πολλά. Ενα πάρκο στη Μεταμόρφωση, η κεντρική πλατεία στο Χαλάνδρι, μία πολυκατοικία στα Τρίκαλα και πολλά άλλα σημεία σε όλη την Ελλάδα, προσφέρουν χαμόγελο και χρώμα στις ζωές των κατοίκων μετά τις «αισθητικές παρεμβάσεις» της Trident.

Θέλοντας να δώσει χρώμα στις ελληνικές πόλεις η Trident, «μεταμόρφωσε» γκρίζες γωνιές τους, στοχεύοντας στη μείωση των άχρωμων σημείων. Βασικός σύμμαχος για την επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας ήταν ο ίδιος ο κόσμος, τον οποίο η Trident κάλεσε να συμμετέχει ενεργά, αναδεικνύοντας τα σημεία της πόλης που χρειάζονται περισσότερη «γεύση».

Η Trident δίνει χρώμα και γεύση στη στιγμή σου!-1

Την πρό(σ)κληση να δώσουν περισσότερο χρώμα στις γειτονιές της Αθήνας και άλλων πόλεων, ανέλαβαν οι διάσημοι street artists Same84 & Achilles καθώς και σπουδαστές της Σχολής Βακαλό, ακολουθώντας το πλάνο της Trident και τις προτάσεις του κοινού.

Η Trident δίνει χρώμα και γεύση στη στιγμή σου!-2

Μία πλατεία της Μεταμόρφωσης έγινε μία ευχάριστη «γωνιά μελέτης», με τα παγκάκια να παίρνουν το «ρόλο» των βιβλιοθηκών, ενώ η ευρηματική φιγούρα ενός κοριτσιού έδωσε νέα πνοή σε έναν -μέχρι πρότινος- «άδειο» τείχο στην πλατεία Χαλανδρίο. Το ίδιο έγινε και σε μία σειρά γκρίζων σκαλιών στον Χολαργό, που «γέμισαν» με πολύχρωμα αερόστατα, αφήνοντας μία αίσθηση «αιώρησης».

Η Trident δίνει χρώμα και γεύση στη στιγμή σου!-3

Οι δράσεις της εταιρείας, όμως, δεν σταματούν εκεί. Την εξωτερική περίφραξη του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος «στολίζουν», πλέον, πολύχρωμες φούσκες, φέρνοντας μία «νότα» παιδικότητας. Στο ίδιο μήκος κύματος, τα παγκάκια σε κεντρικό πάρκο της Καλλιθέας μεταμορφώθηκαν σε ζωντανά «επιτραπέζια φιδάκια», στα πρότυπα της Trident. Ανεβαίνοντας προς τα Τρίκαλα, μία πολυκατοικία απέκτησε ένα τεράστιο «χαμόγελο», καθώς ο μουντός –παλαιότερα- τοίχος της αποτέλεσε καμβά για ένα πολύχρωμο και ζωηρό έργο.

Η Trident δίνει χρώμα και γεύση στη στιγμή σου!-4

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή