Χρυσό μετάλλιο και κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη για Τεντόγλου

Χρυσό μετάλλιο και κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη για Τεντόγλου

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την πρώτη προσπάθειά του ο Μίλτος Τεντόγλου έδειξε ότι ήταν αποφασισμένος να μη φύγει από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα -23 ετών του Γκέβλε χωρίς ένα μετάλλιο. Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2018 κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο μήκος και σημείωσε την καλύτερη επίδοση (και στην ανδρική κατηγορία) στη Γηραιά Ήπειρο με 8,32 μ.  

Ο 21χρονος είχε πρώτο άλμα στα 8,22 μ. και ισοφάρισε την καλύτερη φετινή επίδοση στην Ευρώπη για την ηλικιακή του κατηγορία. Δεν αρκέστηκε, όμως, μόνο σε αυτό. Στο 5ο άλμα έφτασε τα 8,25 αλλά ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι το «καλό» το κρατούσε για το τέλος. Στην 6η προσπάθεια ο πρωταθλητής Ευρώπης στους άνδρες «πέταξε» στα 8,32 και έστειλε το… μήνυμα ότι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Ντόχα τον Οκτώβριο θα διεκδικήσει κάτι περισσότερο από ένα καλό πλασάρισμα. Φυσικά, ο νεαρός αθλητής «έπιασε» και το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.   

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή