Συναντήσεις Κυρ. Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τον Κλ. Ρέγκλινγκ

Συναντήσεις Κυρ. Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τον Κλ. Ρέγκλινγκ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 11:00 θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο.

Στις 13.00 θα επισκεφθεί το υπουργείο Υγείας και θα έχει συνεργασία με τη νέα πολιτική ηγεσία, υπουργό Βασ. Κικίλια και υφυπουργό Βασ. Κοντοζαμάνη.

Στις 18.00 θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) Κλάους Ρέγκλινγκ.

Στην Κύπρο στις 29 Ιουλίου ο πρωθυπουργός

Οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κύπρο στις 29 Ιουλίου, συζητήθηκαν σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Στη συζήτηση επιβεβαιώθηκε η απόλυτη ευθυγράμμιση της ελληνικής και της κυπριακής κυβέρνησης στους κοινούς στόχους των δύο χωρών.

Επίσης, στη διάρκεια της επικοινωνίας οριστικοποιήθηκε ότι το πρώτο επίσημο ταξίδι του πρωθυπουργού στο εξωτερικό θα γίνει στην Κύπρο και συγκεκριμένα στις 29 Ιουλίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή