Τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τον «νέο ΣΥΡΙΖΑ»

Τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τον «νέο ΣΥΡΙΖΑ»

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Όλγα Γεροβασίλη αναμένεται να προτείνει για τη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στη σημερινή πρώτη συνεδρίαση της ΚΟ, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα, στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής. 

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα κρατήσει τη βουλευτική έδρα της Αχαΐας, θα προτείνει, σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, στη θέση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του κόμματος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Τσίπρας, θα προτείνει τον Θανάση Θεοχαρόπουλο στη θέση του διευθυντή της ΚΟ, με αναπληρωτή τον Κώστα Βασιλάκη, ενώ για τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής θα προτείνει τον Δημήτρη Βίτσα.

Τέλος, νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να είναι ο Αλέξης Χαρίτσης, ενώ η Ράνια Σβίγκου θα αναλάβει υπεύθυνη για την ευρωπαϊκή πολιτική.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή