Τι ρολόγια φόρεσαν οι φιναλίστ του Wimbledon 2019;

Τι ρολόγια φόρεσαν οι φιναλίστ του Wimbledon 2019;

2' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το περίφημο τουρνουά του Wimbledon ολοκληρώθηκε στις 14 Ιουλίου με μεγάλη επιτυχία και επίσημο χρονομέτρη όπως πάντα την Rolex. Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου ρόστερ, οι οποίοι τυγχάνουν και πρεσβευτές κορυφαίων μαρκών ωρολογοποιίας από την Ελβετία και την Ιαπωνία. Χωρίς περαιτέρω χρονοτριβή, ας δούμε τι ρολόγια φόρεσαν οι κορυφαίοι παίκτες της διοργάνωσης…

 

Novak Djokovic – SEIKO

Τι ρολόγια φόρεσαν οι φιναλίστ του Wimbledon 2019;-1

Photo: Reuters

O άνθρωπος που κυριαρχεί στο Νούμερο 1 του παγκόσμιου ταμπλό στο τένις ήταν και ο θριαμβευτής του φετινού μονού ανδρών στο τουρνουά του Wimbledon. Ο πρεσβευτής εδώ και αρκετά χρόνια του ιαπωνικού κολοσσού Seiko, Novac Djokovic κατέκτησε τον πέμπτο τίτλο του στο Wimbledon και τον 16ο τίτλο σε τουρνουά Gran Slam. Στον καρπό του φιγουράρισε το Seiko Astron Executive Sport Novak Djokovic GPS S, το οποίο είναι περιορισμένη έκδοση, διαθέτει παγκόσμια ώρα, φορτίζει με ηλιακή ενέργεια και φέρει την υπογραφή του διάσημου πρωταθλητή στο πίσω μέρος της κάσας.

Τι ρολόγια φόρεσαν οι φιναλίστ του Wimbledon 2019;-2
SEIKO Astron Executive Sport Novak Djokovic GPS S

 

Simona Halep – HUBLOT

Τι ρολόγια φόρεσαν οι φιναλίστ του Wimbledon 2019;-3

Photo: Hublot

 

Η νικήτρια του απλού γυναικών, Ρουμάνα Simona Halep, κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο σε τουρνουά Gran Slam φέτος στο Wimbledon. Είναι εδώ και τρία χρόνια φίλη της Hublot και την είδαμε να φοράει διάφορα μοντέλα της ελβετικής μάρκας, όπως ένα Big Bang One Click Italia Independent Dark Blue Velvet, ένα Big Bang Sang Bleu Titanium και ένα HUBLOT Big Bang One-Click Sapphire (στο gala των νικητών). Σημειωτέον, στην οικογένεια του τένις της Hublot ανήκουν ακόμη αθλητές όπως ο Borna Ćorić, η Karolina Pliskova και η Elina Svitolina (η τελευταία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Wimbledon).

Τι ρολόγια φόρεσαν οι φιναλίστ του Wimbledon 2019;-4
Big Bang One Click Italia Independent Dark Blue Velvet

 

Τι ρολόγια φόρεσαν οι φιναλίστ του Wimbledon 2019;-5
Photo: Wimbledon
Τι ρολόγια φόρεσαν οι φιναλίστ του Wimbledon 2019;-6
HUBLOT Big Bang One-Click Sapphire

 

Roger Federer – ROLEX

Τι ρολόγια φόρεσαν οι φιναλίστ του Wimbledon 2019;-7
Photo: Rolex

Προκειμένου να εξασφαλίσει τη νίκη στον τελικό των ανδρών, ο Djokovic αναμετρήθηκε με τον Roger Federer στον μακρύτερο τελικό στην ιστορία του Wimbledon, ο οποίος διήρκεσε σχεδόν πέντε ώρες (για την ακρίβεια 4 ώρες και 57 λεπτά). Η μάχη ήταν αμφίρροπη μέχρι το τελευταίο λεπτό και θα μπορούσε να κλίνει κάλλιστα προς την πλευρά του Ελβετού πρωταθλητή, που θεωρείται ένας από τους καλύτερους –αν όχι ο κορυφαίος- παίκτης του τένις όλων των εποχών. Επί πολλά χρόνια πρεσβευτής της Rolex, ο Federer έχει φορέσει διάφορα μοντέλα της ελβετικής μάρκας, μεταξύ αυτών και ένα Rolex Oyster Perpetual Datejust 41 από ατσάλι και κίτρινο χρυσό 18Κ με μπρασελέ Oyster.

Τι ρολόγια φόρεσαν οι φιναλίστ του Wimbledon 2019;-8
ROLEX Oyster Perpetual Datejust 41 yellow Rolesor

 

Serena Williams – AUDEMARS PIGUET

Τι ρολόγια φόρεσαν οι φιναλίστ του Wimbledon 2019;-9

Photo: Reuters

 

Ομοίως, προκειμένου να κατακτήσει τον τίτλο στο απλό γυναικών η Simona Halep χρειάστηκε να αντιμετωπίσει άλλον ένα θρύλο του τένις, την Serena Williams. Η Αμερικανίδα τενίστρια είναι πρέσβειρα της Audemars Piguet και την είδαμε να φοράει κατά τη διάρκεια του τελικού (γυρισμένο ανάποδα ώστε να μην χτυπηθεί) έναν χρονογράφο Royal Oak Offshore από χρυσό 18Κ με διαμάντια.

Τι ρολόγια φόρεσαν οι φιναλίστ του Wimbledon 2019;-10
AUDEMARS PIGUET Royal Oak Offshore

 

Rafael Nadal – RICHARD MILLE

Τι ρολόγια φόρεσαν οι φιναλίστ του Wimbledon 2019;-11

Photo: Reuters

 

Δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε αναφορά και στο Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, τον Ισπανό Rafael Nadal, ο οποίος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης για να ηττηθεί από τον Federer. Κι αυτό γιατί είναι εδώ και χρόνια πρεσβευτής της Richard Mille και φοράει πάντοτε ένα ρολόι που κατασκεύασε ειδικά γι’ αυτόν ο Ελβετός ανεξάρτητος ωρολογοποιός. Εξαιρετικά ελαφρύ, στα χρώματα της ισπανικής σημαίας (το κίτρινο και το κόκκινο), το RM 27-03 Rafael Nadal είναι φτιαγμένο από Quartz TPT®, διαθέτει tourbillon και τιμάται γύρω στις 700 χιλιάδες ευρώ!

Τι ρολόγια φόρεσαν οι φιναλίστ του Wimbledon 2019;-12
RICHARD MILLE Richard Mille RM 27-03 Rafael Nadal

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή