Εντυπωσιακός για ένα ημίχρονο ο Ολυμπιακός

Εντυπωσιακός για ένα ημίχρονο ο Ολυμπιακός

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πανέτοιμος για το ραντεβού της επόμενης εβδομάδας με τη Βικτόρια Πλζεν, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έδειξε ότι είναι ο Ολυμπιακός. Στην πρόβα τζενεράλε που έγινε χθες στο Καραϊσκάκη με αντίπαλο τη Νότιγχαμ Φόρεστ, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-0, έχοντας κατά διαστήματα στο παιχνίδι τους όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύθηκε σε μέγιστο βαθμό τις στατικές φάσεις που κέρδισε γύρω από την περιοχή των Αγγλων, καθώς είναι χαρακτηριστικό ότι και τα τρία πρώτα γκολ ξεκίνησαν από κόρνερ που εκτέλεσε ο Βαλμπουενά, με τον Γάλλο να παίρνει τον ρόλο του τραυματία Φορτούνη στην 11άδα. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν ψηλά τους αντιπάλους τους, έβγαλαν αρκετούς αυτοματισμούς, ενώ απειλήθηκαν ελάχιστες φορές από τη Νότιγχαμ. Βέβαια σε αυτό έπαιξε ρόλο και το ότι τα 9/11 της αρχικής ενδεκάδας ήταν παίκτες που έπαιζαν μαζί και πέρυσι, καθώς τα μοναδικά νέα πρόσωπα ήταν ο Βαλμπουενά και ο Σεμέδο.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με σουτ του Μασούρα, ενώ το 2-0 από τον Γκερέρο στο 7ο λεπτό. Ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που έκανε το 3-0 στο 32΄ με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τη Νότιγχαμ να δημιουργεί και αυτή κάποιες ευκαιρίες, χωρίς όμως να μπορέσει να παραβιάσει την «ερυθρόλευκη» εστία.

Ολυμπιακός: Σα (84΄ Τζολάκης), Τσιμίκας (77΄ Κούτρης), Παπαδόπουλος, Σεμέδο (72΄ Μπα), Ελαμπντελαουί (72΄ Τοροσίδης), Γκιγέρμε (81΄ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (46΄ Καμαρά), Γιώργος Μασούρας (67΄ Μπρούνο), Ποντένσε (81΄ Ντουρμισάι), Βαλμπουενά (77΄ Ραντζέλοβιτς), Γκερέρο (67΄ Ελ Αραμπί).

• Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης προβλήθηκε συγκινητικό βίντεο για τον τραυματία αρχηγό της ομάδας Κώστα Φορτούνη. 

• Ο 23χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού Σισέ τραυματίστηκε χθες στο χέρι κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Σενεγάλης στο Κόπα Αφρικα και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για κάταγμα. Τελικά, ύστερα από επικοινωνία του παίκτη και με το ιατρικό τιμ των «ερυθρολεύκων», φαίνεται πως η κατάσταση δεν είναι τόσο ανησυχητική καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει αποφύγει το κάταγμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή