Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο βραβευμένος με Οσκαρ και Χρυσή Σφαίρα σκηνοθέτης του «La La Land» Ντάμιεν Σαζέλ ανακοίνωσε πως ετοιμάζει δραματική ταινία εποχής με τίτλο «Babylon». Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, συζητάει με την επίσης βραβευμένη με Οσκαρ και Χρυσή Σφαίρα ηθοποιό, Εμα Στόουν (φωτ.) με την οποία είχε συνεργαστεί στο «La La Land» προκειμένου να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

(…) H Αλίσια Μπεθ Μουρ, γνωστή ως Pink, δέχθηκε ιδιαίτερα σκληρή κριτική έπειτα από ταξίδι της στο Βερολίνο. Η τραγουδίστρια επισκέφθηκε το Μνημείο του Ολοκαυτώματος και τράβηξε φωτογραφία τα παιδιά της να τρέχουν και να γελάνε στον χώρο με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί για έλλειψη σεβασμού. Η Pink απάντησε δημοσίως υπογραμμίζοντας πως «τα παιδιά είναι παιδιά» και υπενθυμίζοντας πως και η ίδια έχει εβραϊκή καταγωγή από τη μαμά της. Προσέθεσε, μάλιστα, πως το μνημείο έχει το νόημα του εορτασμού της ζωής.

(…) Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας» γιορτάζει τα 25 του χρόνια και επιστρέφει στις 18 Σεπτεμβρίου με πολλές πρεμιέρες, προβολές, μουσικά φιλμ, ντοκιμαντέρ, αφιερώματα και συναυλίες. Η έναρξη του φετινού φεστιβάλ θα γίνει με την προβολή της πολυσυζητημένης ταινίας «Parasite» (Παράσιτα) του Μπονγκ Τζουν-Χο η οποία κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα του Φεστιβάλ Καννών. Την αφίσα του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου επιμελήθηκε ο γραφίστας- εικονογράφος Βασίλης Μέξης. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή