Ξαναχτύπησε ο Ιταλός φαρσέρ Τομάσο Ντε Μπενεντέτι – «Πέθανε» τον Κάρολο Παπούλια

Ξαναχτύπησε ο Ιταλός φαρσέρ Τομάσο Ντε Μπενεντέτι – «Πέθανε» τον Κάρολο Παπούλια

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ιταλός φαρσέρ Τομάσο Ντε Μπενεντέτι ξαναχτύπησε αναφέροντας μέσω ενός ψεύτικου λογαριασμού, τον οποίο απέδωσε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένο, ότι απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας. 

Ο λογαριασμός δημιουργήθηκε πριν από δύο ημέρες και σήμερα ο Ντε Μπενεντέτι ανακοίνωσε με ανάρτηση πως «ο Κάρολος Παπούλιας πέθανε σε ηλικία 90 ετών».

Σημειώνεται ότι ο ίδιος φαρσέρ είχε «πεθάνει» και τον Κώστα Γαβρά μέσα από τον λογαριασμό που φερόταν να ανήκει στη Μυρσίνη Ζορμπά η οποία λίγη ώρα πριν είχε μόλις αναλάβει καθήκοντα υπουργού Πολιτισμού, μετά τον ανασχηματισμό της προηγούμενης κυβέρνησης.

Με ανακοίνωσή του, το γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου γνωστοποιεί ότι ο λογαριασμός στο twitter στο όνομά του αντιπροέδρου είναι πλαστός.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται επίσης ότι ήδη έχει ζητηθεί η παρέμβαση της της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να «κατέβει» ο επίμαχος λογαριασμός, να εντοπιστούν οι δράστες και να αναζητηθούν οι ευθύνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή