Μανιάτικη φιλοξενία θα πει αξέχαστες εμπειρίες στο Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa

Μανιάτικη φιλοξενία θα πει αξέχαστες εμπειρίες στο Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λένε πως περαστικός βλέπεις τη Μάνη σε τρεις ημέρες, περπατητής σε τρεις μήνες και, για να δεις την ψυχή της, θέλεις τρεις ζωές. Μία για τη θάλασσα, μία για τα βουνά της και μία για τους ανθρώπους της.

Η Μάνη είναι ένας τόπος με χίλια πρόσωπα. «Σκληροτράχηλη», «αδούλωτη», «ανυπότακτη» είναι μερικά από τα επίθετα που αποδίδονται στη μεστή σε χαρακτήρα και άγρια ομορφιά βραχώδη χερσόνησο του Ταϋγέτου, που «σφηνώνει» ανάμεσα σε Μεσσηνία και Λακωνία. Σκληρή και συνάμα γεμάτη ευγένεια, επιβλητική και παράλληλα φιλόξενη αν θελήσεις να τη γνωρίσεις, θα σε ανταμείψει με την αυθεντική εμπειρία που αναζητά κάθε ταξιδευτής.

Μανιάτικη φιλοξενία θα πει αξέχαστες εμπειρίες στο Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa-1

Αυτό νιώθεις όταν περνάς την πέτρινη είσοδο του «Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa», του destination hotel που προβάλλει μέσα από τα γαλανά νερά του κόλπου του Οιτύλου στις βραχώδεις νότιες παρυφές του Ταϋγέτου, όπου οι άνθρωποι ανακαλύπτουν την αυθεντικότητα και αφυπνίζουν το όνειρο. Ενταγμένο απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον με παραδοσιακή αρχιτεκτονική και λιτή πολυτέλεια, σε προσκαλεί να ανακαλύψεις την άγρια ομορφιά και τη μοναδική γοητεία της Μάνης. Με 23 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες υψηλής αισθητικής, υπόσχεται μια αξέχαστη διαμονή. Η εντυπωσιακή infinity pool, με τη μοναδική θέα στον μαγευτικό κόλπο του Οιτύλου, προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης και ηρεμίας, που απογειώνει τις αισθήσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Στο εστιατόριο Ανερούσα τα πιάτα συνδυάζουν υψηλής ποιότητας τοπικά προϊόντα με τεχνικές βασισμένες στην ελληνική παραδοσιακή κουζίνα.

Μανιάτικη φιλοξενία θα πει αξέχαστες εμπειρίες στο Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa-2

Η γευστική εμπειρία ολοκληρώνεται με μια πλήρως ενημερωμένη λίστα κρασιών, επαγγελματικό service και μοναδική θέα. Το Ηιόνη Σπα αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον αναζωογόνησης για τους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου. Οι εξειδικευμένες θεραπείες του spa, η υδροθεραπεία, η σάουνα και το άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας και της ευεξίας και στη διάρκεια των διακοπών.

Μανιάτικη φιλοξενία θα πει αξέχαστες εμπειρίες στο Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa-3

www.petrafoshotel.com

FB: @PetrakaiFosBoutiqueHotelSpa

Instagram: @petrakaifos

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή