Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Εκπληξη» αποτελεί η επιλογή για τη θέση του γενικού γραμματέα του ΥΠΠΟ του πολιτικού μηχανικού Γιώργου Διδασκάλου (φωτ.), ο οποίος μέχρι πρότινος εκτελούσε χρέη γενικού γραμματέα στον Δήμο Αμαρουσίου. Με εμπειρία στη διαχείριση τεχνικών έργων και έχοντας διατελέσει γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, ο κ. Διδασκάλου φαίνεται πως διαθέτει εμπειρία διοίκησης αλλά θα είναι από τους ελάχιστους προέδρους του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου χωρίς τριβή με την επιστήμη της αρχαιολογίας. Αυτό μάλλον σημαίνει λιγότερες εξαρτήσεις και ασκήσεις ισορροπίας αλλά και άγνοια κινδύνου.

(…) Το θρυλικό βρετανικό συγκρότημα Duran Duran, παρόλο που έχει περίπου τέσσερα χρόνια να κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ, επέστρεψε με έναν φαντασμαγορικό τρόπο. Στο Kennedy Space Centre της Φλόριντα πραγματοποίησαν ένα μοναδικό λάιβ για την επέτειο των 50 χρόνων από τότε που ο άνθρωπος πάτησε στο φεγγάρι, με τραγούδια που μιλούν για το Διάστημα, δικά τους και διασκευές. Στη συναυλία, το «παρών» έδωσαν οι δύο εν ζωή αστροναύτες από το θρυλικό πλήρωμα του «Apollo 11».

(…) Ο «Thor» επιστρέφει με τέταρτη ταινία, φυσικό επακόλουθο βέβαια της τεράστιας επιτυχίας που σημείωσε το «Thor: Ragnarok» του 2017. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Νεοζηλανδός δημιουργός Τάικα Γουαϊτίτι, ο οποίος σκηνοθέτησε και την ταινία του 2017. Στον ρόλο του Thor θα βρίσκεται και πάλι ο Κρις Χέμσγουορθ, ο οποίος άλλωστε έχει σχεδόν ταυτιστεί με τον ήρωα που ενσαρκώνει με μεγάλη επιτυχία εδώ και χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή